Tabela Fabrikası


R.BAHÇE MH. Y.SULTAM SELİM CD. NO:16/A BEYKOZ/İST

Telefon1: 0216 680 44 54

Telefon2:

Fax: 0216 322 94 18

Web: www.tabelafabrikasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tabela Fabrikası ürünlerinde imalattan montaj safhasına kadar belirli standartları içermekte olduğunu çok iyi bilmektedir tabela yapımında unutulmaması gereken bası unsurlar vardır özellikle dışmekan tabelalarda Güneş ışığı, rüzgar, yağmur gibi dış etkenler tabelayı zamanla yıpratıcağı için daha tasarım ve kullanılacak malzemenin seçiminde dış şartlara uygun olması gerektiğini bilmek gerekmektedir..
Tabelanın dış dizaynı kadar iç yapısıda çok önemlidir konstrüksiyonu paslanma ve kopmalara karşı boyalıprofil veya etli(kalın)aluminyum profilden olmalıdır.
Sonradan bakımın kolay yapılabilmesi için (elektrik, elektronik,mekanik arızalar) imalat ve montaj yapısı olmalıdır.
Reklam Panolarının İmalatı kadar Montajıda Önemli bir unsurdur montaj önemli ve sorumluluk isteyen bir konudur, tabelanın sağlamlığı kadar montaj bağlantılarının sağlamlığıda çok önemlidir. Tek taraflı duvara montaj yapılacak tabelalarda dikkat edilmesi gereken konu duvarla tabela arasında hava akımı olmayacak şekilde montaj yapılmasıdır, arkası açık yapılan tabelalarda ise tabelanın rüzgar tutan alanının küçük olması yani tabelanın içinden veya harflerin arasından rüzgar geçişini sağlamak gerekir, totem dediğimiz yüksek direkli tabelalar rüzgar tuttuğu için totem montajları profosyonel ekipler tarafından statiği iyi yapılarak gerçekleşmesi gerekmektedir..

Vizyonumuz :
Reklam Alanında Vermiş olduğumuz tüm hizmetlerde müşterilerimizin çıkarlarını düşünerek reklam sektöründe türkiyenin en iyisi olmak..

Misyonumuz :
Reklam sektöründe müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini yüksek standartlarda ekonomik çözümlerle karşılamak reklam alanında gerek ürettiklerimiz gerekse geliştirmekte olduğumuz ürünler ile müşterilerimizin kendini tanıtma sürecinde ve gelişmesinde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak .

Kısacası tabela fabrikasında herşey müşteri memnuniyetini hedefler .Ve herşey hizmet kalitesi üzerine kurulmuştur.Bu misyon hiç değişmeden sürekli devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Işıklı Tabela , Işıksız Tabela , Alüminyum Oyma Tabela, Plexi Kutuharf Tabela, Krom Kutuharf Tabela , Alüminyum Kutu Harf Tabela , Totem Tabela , Led Tabela , Yönlendirme Tabelaları , Billboard Tabela , Kayan Yazı , Stand Tasarım, kayan yazı , animasyonlu tabela

# # # # #


Benzer Firmalar