Sinter Teknik


imes C-307/1 Y.Dudullu/Umraniye

Telefon1: +90 216 364 30 84

Telefon2: +90 216 364 89 67

Fax: +90 216 364 30 84

Web: www.sinterteknik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SİNTER TEKNİK SAN.VE TİC.LTD ŞTİ

metal tozlarından mamul , kendinden yağlamalı yataklar, elektrik kontakları, metalik filtreler, metalik sürtünme diskleri , amortisör parçaları ,
yağ pompa dişlileri gibi çok çeşitli makina parçaları üretimini gerçekleştirmektedir.
1976 senesinden itibaren başlayan sinter teknolojisi çalışmaları ,1988 yılından günümüze , ticari alanda SİNTER TEKNİK olarak devam etmektedir.

Kuruluşumuz 10.000.000 adet / yıl 1.200 ton / yıl kapasitesi ile kullanıcılara hizmet verebilmektedir.
Piyasada ki kalite arayışlarının ve gereksinimlerinin farkında olan Sinter Teknik 2004 yılında başladığı kalite iyileştirme çalışmaları ile ISO:9001-2000 kalite belgesi almaya hak kazanmıştır.

Firma olarak kalite anlayışımız ;Ürün kalitesinden ödün vermeden , zamanında ve düşük maliyetli üretim yaparak , koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Maliyet ve kalitenin hedef haline geldiği şu günlerde toz metal teknikleri ile parça üretimi giderek önem kazanmıştır.Sinter teknolojisini diğer üretim tekniklerinden üstün kılan, istenilen hasasiyet ve özelliklerde parçaların hızlı ve ekonomik olarak üretiminin yapılabilmesidir.
Bu anlayışımızın içerisindeki temel amacımız; her geçen gün büyümekte olan ulusal sanayimizin gelişimine ve kalkınmakta olan Türk ekonomisine katkıda bulunmaktır.


Ürün ve Hizmetler


perde motoru
UZAKTAN KUMANDALI PERDE MOTORU
Cesitli makina parcalarini metal tozlarindan sinterleme yolu ile imalatini yapmaktayiz.Silah parcalari , amortisor yataklari ve pistonlari , dikis makinalari parcalari , disliler , mars sarj dinamo yataklari gibi ozel imalatlar tesisimizde uretilmektedir.Ayrica tumuyle yerli kendi imalatimiz olarak yatay ve dikey perde sistemlerine, kullanicilarin kendi monte edebilecekleri kolaylikta uzaktan kumandali perde motorlari imalat ve satisi yapilmakta.Zorlu holding ve Bauhaus marketlerde satilmaktadir.

#sinter tozmetal #disli yatak #metaltozu makina #yedekparca silah #kumandali perdemotoru


Benzer Firmalar