Anasayfa » Dayanıklı tüketim malları sanayi » İSTANBUL Dayanıklı tüketim malları sanayi » Fagor Endüstriyel- kuzineler , fritözler, ızgaralar

Fagor Endüstriyel- kuzineler , fritözler, ızgaralar


Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mah. Balçık Yolu Üzeri Gebze

Telefon1: +90 262 751 10 31

Telefon2:

Fax: +90 262 751 10 32

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:71 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fagor Endüstriyel; oteller, restaurantlar, hastaneler, fabrikalar, üniversiteler, kışlalar ve catering şirketleri gibi pek çok tesisin mutfak, bulaşıkhane ve çamaşırhanelerinde kullandıkları endüstriyel cihazları üretmektedir.

1960’lardan bugüne, hep daha modern ve daha gelişmiş bir teknoloji ile pekçok müşterisinin ve kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılayarak, tasarımlarına ve üretimlerine devam etmektedir. Kendi temsilcilikleri ve distribütörleri ile dünya çapında sektörünün liderleri arasında olan Fagor Endüstriyel, dünyanın her yerinde profesyonel kullanıcılar ile kucaklaşmaktadır.

Daha mükemmel cihazların tasarımı, kalitede sürekli ilerleme, en üst düzeyde servis hizmeti ve çevreye verilen önem yeni milenyum boyunca şirketimiz bünyesinde bize rehberlik edecek olan en önemli unsurlardır.


Ürün ve Hizmetler

Kuzineler , Fritözler, Izgaralar , Lavataş Izgaralar, Makarna Pişiriciler, Devrilir Tavalar, Kaynatma Tencereleri, Bain Marieler, Kombi ve Konveksiyonel Fırınlar, Bardak Yıkama Makineleri, Tezgah Altı Bulaşık Makineleri, Giyotin Tip Bulaşık Makineler

# # # # #


Benzer Firmalar