BEĞEN REKLAM VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ


kavakpınar mah.gülyalıcad.no:27/c pendik istanbul

Telefon1: 0216 597 28 42

Telefon2:

Fax: 0216 597 28 45

Web: www.begenreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beğen Reklâm olarak 2004 yılında 2500 m2 kapalı alanda ışıklı ve ışıksız reklâm panoları imalatına başladık.



Beğen Reklâm kurucusu ve kadrosuyla 19 yıldan beri açık hava reklâmcılığı sektörü içerisindedir. Akaryakıt istasyonları ( BP, Total, Aygaz…), otomotiv ( Renault, Tofaş, Ford…), beyaz eşya sektörü ( Arçelik, Bosch, Sony…), bankacılık ( İş Bankası, TEB, Akbank, Citibank, Garanti…) ve alışveriş merkezleri ( Carrefour, Real, Pendik Park…) gibi birçok kurumsal firmaların tasarım-proje-üretim-montajına kadar her kademesinde görev yaptık.



Uzman kadromuzla, günümüz teknolojisine uygun makine ve ekipmanları kullanarak, edinmiş olduğumuz bilgi, birikim ve tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmak ve çözüm ortağınız olmak için varız.



Beğen Reklâm olarak vizyonumuz, mühendislikte geçerli olan 3E; Ekonomik,

emniyet, estetik kurallarını günümüz teknolojik gelişmeleriyle harmanlayarak kalite ve

hızı ön planda tutarak sektörümüzün lider firmalarından biri olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


direkli totem tabela
İşin Tanımı: Hıgh Rıse ( yandan menhol kapaklı, içten merdivenli)çift yönlü Direk Boyu: 10 m Direk Çapı: 80 cm Kaset ölçüsü: 5 x 4 m Teknik Özellikler: DİREK: 10 mm St 37 siyah levha saç silindirde büküm yapıldıktan sonra gazaltı kaynak ile kaynatılacaktır. Taban flanşı 30 mm bayraklar 15 mm olacaktır. İçten merdivenli, yandan menhol kapaklı, iki kat astar son kat akrilik boya yapılacaktır. KASET: Çelik kutu profillerden taşıyıcı konstrüksiyon yapılacaktır. Dış kaplama 1,5 mm gal
totem tabela
İşin Tanımı: Totem Ölçüsü: 140 x 600 cm Teknik Özellikler: Çelik kutu profillerden taşıyıcı konstrüksiyon yapılacaktır. Dış kaplama 2 mm alüminyum malzemeden dış bükey olarak imal edilecektir. Yazılar ve logo dekupe ışıklı olacaktır. Elektrostatik boya yöntemi ile boyanacaktır. İçten florasan aydınlatmalı olacaktır.temel flanjı 15 mm bayraklar 10 mm levha sac,anraj bulonları M.18 den imal edilecektir.
ışıklı, ışıksız kutu harf, alüminyum kutu harf, paslanmaz kutu harf, plexi kutu harf, ışıklı, ışıksız reklam tabelaları, led ışıklı reklam tabelası, neon ışıklı reklam tabelası, totem panolar, yönlendirme panoları, çatı, duvar reklam panoları, uyarı ve ikaz tabelaları, bilboard raket ve yol panoları, fuar ve market stantları, bina giriş takları, poster çerçeve, plexi poster çerçeve, alüminyum dekupe reklam panosu, vınly germe reklam panosu, çelenk, dijital baskı uygulamaları, ışıklı kutu harf, neon kutu harf, led ışıklı kutu harf, cephe panosu, cephe tabelası, led ışıklı cephe tabelası, neon ışıklı cephe tabelası, alüminyum cephe tabelası, dekupe cephe tabelası, plexi cephe tabelası, ışıklı-ışıksız vınly cephe tabelası, ayaklı totem panolar, direkli totem panolar, iki ayaklı totem panolar, ışıklı totem panolar, istasyon totem panolar, dev totem panolar, ikaz ve yönlendşrme panoları, yangın yönlendirme panolar, trafik yönlendirme panoları, açil çıkış yönlendirme panoları, uyarı panoları

#kutu harf #cephe tabelası #bina takları #yol panoları #poster çerçeve


Benzer Firmalar

  • Serdar Gozen Photography
    Moda, ürün, katalog, imaj, editöryel, organizasyon..

  • Serka Etiket
    serigrafi, suluçıkartma, tampon baskı, markalama, çıka..

  • Ilay Led
    Led Tabela, Rgb Renk Dönüşüm Sistemleri, İç ve Dış..

  • Samdan Ajans
    renkli kaşede birinciyiz matbaada ve etikette r..

  • Barker Design
    Stand, Metal stand, plastik stand, mağaza ekipmanl..

  • Bt Reklam
    Ürünlerimiz; plaket, kristal, şilt, kupa, reklam, ..

  • Yigit Reklam
    tabelacı, ışıklı tabela, ışıksız tabela, alüminyum ta..

  • Tabela Fabrikasi
    Işıklı Tabela , Işıksız Tabela , Alüminyum Oyma Ta..

  • Lex Reklam Ajansi
    Marka Oluşturma ? Kurumsal Kimlik Tasarımı ? ..

  • Interaktif Medya
    interaktif medya, inter , aktif , medya interaktif..