Anasayfa » Oteller » Turizm » BURSA Oteller » lafontaine butik otel

lafontaine butik otel


halitpaşa mah.fevzipaşa cad.no:36 mudanya bursa

Telefon1: 0 224 5431041

Telefon2: 0 535 6577837

Fax: 0 224 5431042

Web: www.lafontainebutikotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

La Fontaine Butik Otel, Mudanya `nın nefis poyrazını hissedebileceğiniz, sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz bi mekan.


Zamanın anlamını kaybettiğiniz bir yer doğaya, huzura, mutluluğa dair aradığınız herşey La Fontaine Butik Otel `de bulacaksınız.Özgün mimari lüks `den ziyade konforun ve ferahlığın yer aldığı Butik Otel odalarımızda sizleri tarihi, kürtürel ve doğal zenginlikler ile konuk etmeyi bekliyoruz.


La Fontaine Butik Otel `in temiz, güzel ve sıcak atmosferinde hem dinlenecek hemde eğleneceksiniz stresten uzak tarihi ve otantik bir ortamda yaşadığınızı farkedeceksiniz.


La Fontaine Butik Otel `de evinizin rahatlığını yaşayacaksınız. Konaklama amacı ile gelen Yabancı ve Türk konuklarımızı Geleneksel Türk Konukseverliği ile ağırlıyoruz.


Verilen hizmetlerin kalitesiyle kendinizi özel hissedeceksiniz. Tatilin tadına varacaksınız. Biz Sizleri bekliyoruz.


Ürün ve Hizmetler

konaklama, oteller, butikotel, bursada oteller, bursada konaklama, mudanyada oteller, mudanyada butik otel, mudanyada konaklama, kalınacak yer, otel, mudanyada otel, hotel, lüks otel,

#otel,butikotel #mudanyada otel,konaklama #bursada butik otel,bursada konaklama #oteller,bursada oteller #mudanyada oteller,mudanyada butik oteller


Benzer Firmalar