Anasayfa » Etiket » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Etiket » Sembol Bilişim ve Matb.San.Tic.Ltd:şti

Sembol Bilişim ve Matb.San.Tic.Ltd:şti


Küçükyalı İş Merkezi A-Blok No:2

Telefon1: 216 3676717

Telefon2:

Fax: 216 367 67 88

Web: sembolbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, baskılı yada baskısız her tür zemin üzerine uygulanabilen kendinden yapışkanlı etiket üretimi; özel kullanım alanlarında, barkod yazıcılarda, kullanılmak üzere geniş bir ürün yelpazesini müşterilerine sunmaktadır.
Ekonomik, hızlı ve kaliteli yaklaşımını bölgesel satış politikaları ile Türkiye geneline yaymayı hedeflemiş ve bu yolda ilerlemektedir.
Firmamız, barkod yazıcı sarf malzemelerinde ( etiket, ribbon, yıkama talimatı ) yenilik ve gelişmeyi ifade ederek, sektörde daima kaliteli ürünleri ve hizmeti ile global pazarda hizmet vermektedir.
Etiket teknolojisinde letter-press sistemi ile, bobinden bobine 8 renge kadar baskı yapabilen kendinden yapışkanlı her türlü etiket firmamızda ( Vellum, Kuşe, Termal, Polietilen, Polipropilen, Pvc, Termal Transfer Karton, Termal Karton, Slwmat, ve Whitemat v.b.) temin edebilir ve Etiketlerin üzerine baskı yapabileceğiniz, her türlü etiket malzemesine uygun yazıcı şeritlerini ( Wax Ribbon, Wax/Resin Ribbon, Resin Ribbon ) firmamızdan alabilirsiniz.
Henüz Güvenilir servisimizin hazzını tatmadıysanız , sizi artan mutlu müşteri portföyümüze katılmaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Baskılı ve Baskısız ( Rulo - A4 Tabaka ) Etiket ÜretimiTermal Transfer Ribbon İthalatı, Yıkama Talimatı ( Care Label ) Etiketleri ithalatı (Japon Akmaz)Barkod Yazıcılar ( Portatif, Masa Üstü ve Endüstriyel Modeller)Barkod Okuyucular ( Kablolu ve Kablosuz Modeller )Barkod Yazıcı Aksesuarları ( Yazıcı Kafa, Cutter v.b. )El Terminali - Endüstriyel PDAKart YazıcılarMobil YazıcılarEtiket Yazılımları ( Bartender )Top Kumaş & Tül Perde Üreticileri için yıkama & apre & boya`ya dayanıklı özel etiket (Ütü ile Yapışan) SatenNokta Vuruşlu Yazıcı ŞeritleriTermal Kasa RulolarıTermal Transfer Faks FilmleriYapışkanlı Bantlar ( Koli Bandı , Çift Taraflı Bant )Yazar Kasa ŞeritleriYenilenmiş Toner Kartuşları

#etiket #barkod yazıcı #ribon #akmaz #barkod okuyucu


Benzer Firmalar