Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » Atılım Ahşap Merdiven Sistemleri

Atılım Ahşap Merdiven Sistemleri


Nişanca Mah Nişanca Cad No:15(Koçtaş Edirnekapı karşı sokağı)EYÜP/İSTANBUL

Telefon1: 02124170417

Telefon2:

Fax: 02126742502

Web: www.stairist.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Atılım Ahşap Merdiven Sistemleri


Atılım Yapı 1994 yılında İstanbul’da Yapı Sektöründe faaliyete başladı. 2004 yılında sektörün ihtiyaçları doğrultusunda merdiven imalatına yöneldi.

Atılım Ahşap Merdiven Sistemleri, İstanbul – Eyüp ’teki fabrikasında Merdiven İmalatı yapmakta ve ürünlerini nihai tüketiciyle buluşturmaktadır.

2007 yılında kalitemizi ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile belgelendiren firmamız, sürekli gelişim, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Firmamız; Fabrikalara, Otellere, Kobi ve her çeşit İş Yerine, Villalar, Dubleksler ve Toplu Konutlara, Dar ve Geniş Mekanlarda rahat çıkışlar sağlamak amacında sağlam ve estetik merdivenler üretmektedir.

En son teknoloji ve nitelikli elemanlarıyla, projeden montaj aşamasına kadar titiz bir çalışma ile müşteri memnuniyetini esas alarak, zamanında teslim etmeyi gelenek haline getirmiştir.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanan firmamız kalitesini gururla belgelendirmektedir.

Gelişen Teknolojiyi Ahşapla Birleştirip İleriye Taşımaya Devam Edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

Atılım Merdiven Sistemleri, Ahşap Basamak, Ahşap Merdiven Basamakları, Ahşap Basamak imalatı, Basamak Fiyatları, Ahşap Basamak Fiyatları, Basamak Modelleri, Ahşap Merdiven Resimleri, Ahşap Döner Merdivenler, Metal Döner Merdivenler, Merdivenci, Ahşap Merdivenlerin Fiyatı, Merdiven Fiyatı, merdiven fiyatlarI, Korkuluklar, Küpeşte, Ahşap Küpeşte, Helezon Merdiven, Ahşap Helezon Merdiven, Ahşap basamak

#Ahşap Basamak #Ahşap Merdiven #Merdiven Fiyatı #Korkuluklar #Ahşap Küpeşte


Benzer Firmalar