CAN OTO A.Ş FATİH/İSTANBUL


teknik oto sanayi b blok no:306 cevizlibag

Telefon1: 0532 526 99 02

Telefon2: 0544 294 67 35

Fax: 0212 481 11 84

Web: www.otomatiksanzimanci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzman yaklaşımı ve sağlam teknik altyapısı ile müşteri merkezli hizmet sunan Can Otomotiv 1995 yılından başlayan teknik birikimini 2000 yılında da yapılandırarak ikinci şubesiyle siz müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır.Gün geçtikçe daha da artan müşteri portföyü ve teknik olanaklarıyla sektörde kendine bir yer edinmiş, ustalığını iki temel ilke ile pekiştirmiştir. Kalite ilkesi olmadıkça hizmet ilkesinin gerçekleşmeyeceğine inanan Can Otomotiv` in en önemli hedefi ise müşteri memnuniyetidir.Otomatik şanzıman konusundaki 14 yıllık deneyimimizle , otomatik vitesli her marka aracınızın şanzımanındaki problemi en kısa sürede ve en ekonomik şekilde çözmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


otomatik sanziman
SUZUKI,LANCIA,SAAB,FIAT,ALFA,ROMEO,PORSCHE,MAZDA,RENAULT,TOYOTA,WOLKSVAGEN,AUDI,BMW,OPEL,MERCEDES,PEUGEOT,OPEL Her marka otomatik şanzıman tamiratı yapılır. Çıkma olarak satılır. Parça olarak temin edilir.
CAN OTO A.Ş.Her marka otomatik şanzıman tamiratı yapılır. Çıkma olarak satılır. Parça olarak temin edilir.sanziman, sanzuman, otomatik şanzuman, çikma tamiri,

#otomatik sanziman #şanzuman tamiri #çikma sanziman #sanzuman şanzuman #otomatik şanzıman


Benzer Firmalar