Anasayfa » Deri ve kürkçüler » Tekstil ve Yan Sanayi » İZMİR Deri ve kürkçüler » GÜLERYÜZ MAKİNA- deri makinaları, otomatik zımpara makinası

GÜLERYÜZ MAKİNA- deri makinaları, otomatik zımpara makinası


Menemen Deri Serbest Bölgesi - Izmir

Telefon1: 0.232.8426294

Telefon2: 0.232.8426295

Fax: 0.232.8426296

Web: www.guleryuzmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GULERYUZ MAKINA TARIM URUNLERI SAN. TIC. LTD. STI. 1975 yilinda Turk Deri sektorundeki yerini alarak, deri makineleri imalati ve yedek parcalari konusunda hizmet vermektedir.
Sirketimiz dunden bugune elektronik ve hidrolik sistemlerle calısan otomatik deri makineleri dizayn ederek imalatlar yapmis olup; cagdas teknolojiyle sistemli bir calisma surdurmektedir. Ayni zamanda deri fabrikalari icin ozel otomasyon sistemleri de gelistirmektedir.
Bunyesindeki proje ofisi ;egitimli, guclu teknik kadrosuyla birlikte deri sektorundeki en son teknolojik gelismeleri yakindan takip eden GULERYUZ MAKINA, yurt ici ve yurt disindaki musterilerinin taleplerini karsilayarak kalite ve musteri memnuniyetine ozellikle onem vermektedir.
Makine imalati disinda firmamiz; komple tesis projeleri, teknoloji, montaj ve danismanlik hizmeti de vermektedir. Ve bu konudaki deneyimlerini Turki Cumhuriyetlerde kurdugu deri tesislerinde gostermistir.
GULERYUZ MAKINA, yeni yatirimlar ile makine parkurunu genisleterek; uretimini arttirmayi ve musterilerine daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #