ONUR RULMANCILIK


Adres : Tersane Cad. Mahkeme Sok. No : 17 P.k. 80000 Karaköy - İstanbul

Telefon1: 0212 256 11 48

Telefon2: 0212 253 36 58

Fax: +90 (212) 238 80 00

Web: www,onurrulman,com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Onur Rulmancılık Makina Hırdavat İthalat Ve İhracat Ltd. Şti.


Onur Rulmancılık Mak.hırd.ith.ihr.ltd.şti. Hüseyin Erol Tarafında Kurulmuş Olup Kendi Konularında Uzmanlaşmış Üreticilerin Yeni Teknoloji Rulman , Hırdavat Ve Endüstriyel Fabrika Malzemelerini İthal Ederek Sektörde Kobilerin – İmalatçı Sektörlerin Ve Fabrikaların Hizmetine Sunmakta Ve Tüm İhtiyaçlarını Karşılamaktadır.

İthal Ettiği Fag – Skf – Nsk – Zwz – Mpz – Kbc Markalı Her Tip Ve Her Marka Geniş Yelpazeli. Rulman Çeşitleriyle , Müşterilerimize En Uygun Fiyatlı Ve En Hızlı Şekilde Pratik Çözümler Sunmaktayız.

Ayrıca; Transmisyon Zincirleri , V Kayışı , Yağ Keçeleri , Segman Rulmanları , İna Marka İğneli Ve Bombeli Rulmanları , Çin Özel Zincirleride Stoklarımız Bulunmaktadır.

Firmamız Uzakdoğudan Hatde Rulmanları , Special Rulmanları Temin Ve Terminde Güçlük Çektiğiniz Sanayi , Tekstil , Otomobil İş Ve Tarım Makinaları , Rulmanlarını Özel Talep Ve Teklif Doğrultusunda Belirtilen Sürelerde İthal Edip Teslimatını Yapmaktadır. Ayrıca Firmamız Minyatür Rulmanlarda En Geç 15 Gün İçerisinde Teslimat Yapmaktadır.

Stoklarımızda Bulunmayan Acil İhtiyaçlarınızıda En Kısa Sürede Ve Ekonomik Olarak Temin Etmekteyiz. Kalite Ve Ekonomi Prensibini Benimseyen Firmamız Öncelikle Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutmaktadır.

Onur Rulmancılık Makina Hırdavat İthalat Ve İhracat Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler

RULMAN, ZİNCİR, V KAYISI, ORING, SEGMAN, KEÇE, BURÇ, YATAKLI RULMANLAR, BOMBELI RULMAN, KAPLIN,

#rulman #v kayışı #zincir #keçe #


Benzer Firmalar