BAŞARIR BİLGİSAYAR


arnavutkoy hadımköy

Telefon1: 05057127028

Telefon2:

Fax: 05057127028

Web: www.hadimkoybilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞİRKET PROFİLİ

BAŞARIR BİLGİSAYAR, bilişim sektöründe;ARNAVUTKÖY İlçesinde danışmanlık,web tasarım, satış, kuruluş, network, teknik destek ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine toplu çözümler sunan ve katma değer sağlayan bir teknoloji firmasıdır.

BAŞARIR BİLGİSAYAR olarak amacımız; Türkiye’de bilişim ve iletişim teknolojileri alanında güvenilir ve önder bir servis sağlayıcı şirket olarak, hizmetlerimizi, müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte tüm yurt çapında yaygınlaştırarak istihdam yaratmak ve Türk ekonomisine katkıda bulunmaktır. Müşterilerimizin verimliliğini artırmayı, kendi işine odaklanmasını sağlamayı ve her anlamda katma değer elde etmesini hedefliyoruz.

BAŞARIR BİLGİSAYAR, Türkiye çapında marka bağımsız donanım ve yazılım desteği, network hizmetleri proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Müşterilerimizin bilişim teknolojileri ile ilgili kuruluştan işletimine kadar geçen süreçte güvenilir bir yardımcısı ve danışmanı olarak, hem ihtiyaçların en güncel ürün /hizmetlerle karşılanması hem de kendi işlerine olan dikkatlerini dağıtmadan verimliliklerini artırmalarını sağlıyoruz. Bunu dünyadaki en yaygın ve kendi alanında 1 numara olan donanım ve yazılım üreticilerinin deneyim ve iş birliği ile gerçekleştirmekteyiz.
istanbul ili arnavutköy ilçesi hadımköy mahallesinde hizmet wermekteyiz.,
www.basarirbilgisayar.net
www.hadimkoybilgisayar.com


Ürün ve Hizmetler

-teknik servis
-kurumsal bakım
-network kurulumu
-web tasarım hizmetleri
-onarım ve bakım hizmetleri
-server kurulum ve yönetim hizmetleri
-kablolama ve alt yapı hizmetleri
-tonner ve kartuş dolum hizmetleri
-toplu sms ve mailing hizmetleri
-güvenlik kamera ve alarm hizmetleri

#hadımköy bilgisayar #arnavutköy bilgisayar #bilişim hizmetleri #güvenlik kameraları #web tasarım


Benzer Firmalar