Özaydınlı Makina Sanayi


Orta Mah. Üst Sanayi Cad. 2. Sokak No:29 AYDIN

Telefon1: +90 256 225 90 35

Telefon2:

Fax: +90 256 212 27 12

Web: www.ozaydinlimakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1950 yılında İmran ÖZAYDINLI tarafından kurulmuş olup demir doğrama sektöründe hizmet vermekle faaliyetini sürdürmüştür.

1985 yılından itibaren Türk Sanayisinin Pamuk, Zeytin ve İncir sektöründeki fabrikalara ait ihtiyaç duyulan makineleri imal etmektedir.

Yaptığımız tesislerin arasına nebati yağ makine, yem işletmeleri ve maden işletmelerinin ihtiyacı olan helezon, konveyör, sellektör ve muhtelif sac işlerini de ilave ederek bölgesinde bulunan sanayi şirketlerine fason iş yaparak çalışmalarını sürdürmektedir.
Özaydınlı Makina güven ve uzmanlaşmış kadrosuyla sınırsız hizmeti kendine ilke edinmiş olup, uzman personeli ve üretimde kaliteden ödün vermeksizin her geçen yıl müşteri portföyüne yenilerini ekleyerek bölge içinde etkili, Türkiye’de de tanınan bir konuma gelerek hizmet vermeyi amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ZEYTİN, PRİNA, PAMUK, ÇIRÇIR, NEBATİ YAĞ, İNCİR, YEM, KÖMÜR VE MADEN İŞLETMELERİNE Helezon, Konveyör, Elivatör, Siklon, Aspiratör, Boru, Dirsek, Sellektör, Karıştırıcı, Yıkama, Kırıcı, Pres, yıpranmış makinaların tadilatı, yenisinin yapımı ve bilumum sac işlerini profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Özaydınlı Makina olarak kaliteyi, hizmeti, müşteri memnuniyetini esas alacak şekilde yapılanmaya devam ediyoruz.

#helezon #elivatör #siklon #zeytin #yem pamuk


Benzer Firmalar