Anasayfa » Turizm » ANTALYA Turizm » FULYA ORGANİZASYON LTD.ŞTİ.

FULYA ORGANİZASYON LTD.ŞTİ.


saray mahhallesi stad caddesi 12

Telefon1: 0242 522 37 35

Telefon2: 0533 962 86 41

Fax: 0242 522 56 60

Web: www.fulyaorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FULYA ORGANİZASYON LTD.ŞTİ. KİMDİR ve HİZMET ÇATISI





Firmamız , 1997 ocak ayında Akdeniz ‘in incisi Antalya’nın Alanya şehrinde kurulmuştur.



Ana faaliyet konusu organizasyon olarak başlayan firmamızın ürün yelpazesi çeşitliliği ile hem lojistik alt yapısını genişletmiş hem de işlem hacmini büyütmeye devam etmiştir.

Lokomotif olarak çiçek ve çiçek ürünlerinin alımı ,satışı ve tanzimi ile ilgili yapılan tüm çalışmalarda yenilikçi ve ileriye dönük bir fiziki görünüm ortaya atmıştır.



Şirket yapısı Yusuf Erdoğan ve Oğuz Koyunsev ’in liderliğinde yönetim kurulu olarak ekstra personeller dahil olmak kaydı ile 45 ile 50 kişilik bir çalışan mensubu bulunmaktadır.

Süsleme ve dekorasyon ile gastronomi, yiyecek içecek hizmetlerinin tamamını bir arada toplayan Yusuf Erdoğan ve Oğuz Koyunsev,ülke genelinden mevcut yapılan bir çok (bin) kişilik ve üzeri organizasyonlarda başarılarını sergilemişlerdir.



Yenilikçi ve araştırmacı bir profile sahip olan Fulya Organizasyon ltd.şti. Fethiye bölgesinde, İngiltere` den ülkemizi ziyaret eden misafirler için çeşitli düğün, seramoni ve ziyafetlerini organize ederek uluslararası geleneklere de vakıf bir bilgi donanımı bünyesine kavuşturmuştur.



Fulya Organizasyon Akdeniz bölgesinin dışında Ege, Marmara, İç Anadolu bölgelerine ve gelen firmaların da taleplerine cevap vermektedir.



Bölgesel kongrelerde de görev alan Fulya Organizasyon eş zamanda Alanya merkezde bulunan 1200 kişilik oturum alanına sahip havuzlu düğün salonunda misafirlerine yiyecek içecek hizmetleri, kokteyl tanıtım hizmetleri, düğün organizasyonları, nişan organizasyonları, kına organizasyonları, konser organizasyonları ve benzeri aktivasyonlar sunmakla kalmayıp misafirlerine inanılmaz geceler yaşatmaktadır.



Aynı potansiyel donanım ve lojistikle birlikte 2000 kişilik ve benzeri operasyonlar için outside catering, kır düğünü, banquet, şirket yemekleri,firma personel yemekleri sunmaktadır.



Kurumsal kimliği, başarılı ekibi ve kaliteli ekipmanları ile sizlere çıtası üst düzey organizasyonlar sunmaya devam ederken, mutluluğunuzu paylaşmaktan gurur duyarız.


Ürün ve Hizmetler

sanatçı, müzik grupları, kongre organizasyonları, seminer organizasyonları, ses düzeni, ışık düzeni, düğün organizasyonları, nişan organizasyonları ve organizasyona dair her şey....

#organizasyon #kongre organizasyon #müzik grupları #düğün organizasyonları #süsleme ve dekor


Benzer Firmalar