stokmoda


MERTER

Telefon1: 5377634561

Telefon2:

Fax:

Web: www.stokmoda.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında ortak olarak Tekstil sektöründe faaliyet hayatına başlamış olan işletmemiz 2009 yılında ortaklığını ayırarak www.stokmoda.com sitesi ile tekrardan yayın hayatın merhaba demiştir.



Türkiye’nin ilk ve en büyük profesyonel elektronik Pazar yeridir.

E-Pazaryeri olma özelliğinin yanında birçok yeni projeleri ile internet ortamında görebileceksiniz.



Kuruluşundan bu yana geçen zamanda stokmoda.com Firmaların ellerinde bulunan ürünlerin müşterilere ulaştırmada ve satış konusunda kesin çözümler üretmektedir.



Firmamız stokmoda.com sitesi ile sektöründe hedeflerine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlemekte ve bir çok kategori altında firmaların stok ve ihracat fazlası ürünlerinin pazarlamasını sağlamaktayız.


Firmamız kendi alım yaptığı malların yanı sıra aracılık yolu ile firmaların ellerinde bulunan birçok stok ve ihracat fazlası ürünlerin satışını da gerçekleştirmekte bunun yanı sıra ortak mal alımı ile de ek olarak ortaklık yaptığı kişi ve kurumlara kazanç ortamı sağlamaktadır.



Bu çalışma ve faaliyetlerinin tümünü güven ve ticari kazanç ortalıkları ile her geçen gün müşteri ve kullanıcı üyeleri sayesinde internet ortamında hızla büyümekte hedeflerimize ulaşma yolunda, katkısı olan tüm firma ve ziyaretçi üyelerimize ilgi ve alakalılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz…


Ürün ve Hizmetler

ÜRÜNLER Battal Beden Bay Kot Elbise Bayan -Tunik Eşofman Takım ve Tek Alt-Üst Bay Eşofman Takım ve Tek Alt-Üst Bayan Etek Bayan Gömlek Bay Kot Gurubu Bay Kot Gurubu Bayan Mont-Ceket -Kaban Bayan Mont-Ceket -Yağmurluk Bay Şort-Kapri Bay Şort-Kapri Bayan Şort-Kapri Çocuk Takım elbise ve kumaş pantolon Bay Tişort Bay Tişort Bayan Tişort Çocuk Triko-Kazak-Sweatshirt Bay Triko-Kazak-Sweatshirt Bayan

#STOK #TEKSİL #TOPTAN #STOKMARKET #


Benzer Firmalar