ELKATEK ELEKTRONİK LTD. ŞTİ.


İvedik O.S.B 26. cadde 1463. (Eski 674.)Sokak No:33-35 Yenimahalle

Telefon1: 0312 394 79 20

Telefon2:

Fax: 0312 394 79 30

Web: www.elkatek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ELFA, VELLEMAN, DİSTRELEC, HUNTRON, ADVİN, DATAMAN

ELKATEK Elektronik Ankara’da faaliyetine başlamış tecrübeli bir firmadır.Firmamız günümüzün gelişen teknolojileri ve bu teknolojilerin ülkemizde hızla yaygınlaşması sonucu meydana çıkan problemleri çözme konusunda ,her geçen gün hizmet alanlarını ve amaçlarını büyütmek hedefindedir.Temel hedefimiz Ülkemizin her bölgesindeki müşterilerimize hızlı,güvenilir ve kaliteli servis hizmeti anlayışı ile çalışıp ,müşterilerimizin problemlerine çözüm olmaktır.Firmamız genel olarak 3 ana grupta faaliyet göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler

ELEKTRONİK KART VE CİHAZ BAKIM ONARIMI Elektronik kontrollü her türlü cihazların ve kartların bakımı ve onarımı en son teknoloji test cihazları ile tecrübeli teknik kadromuzla, çok uygun fiyatlarla onarım hizmeti vermekteyiz. Çoğu zaman makinenizdeki problemler doğru kişilere ulaşmadığı için çözümsüz kalır, zaman ve maddi kayıplara neden olur. Elektronik cihazlarınızdaki problemlerin hızlı, güvenilir, uygun fiyatlarla onarılmasını istiyorsanız bizi arayınız…..

#Kobelco beyin tamiri yürüş kartları tamiri #Hitachi beyin tamiri ostim ivedik #İş makinesi beyin tamiri forklift kart tamiri #Motor sürücü tamiri abb siemens keb #Elektronik kart tamiri plcc cpu videojet barkotlam


Benzer Firmalar