Anasayfa » Basın ve Medya » KOCAELİ Basın ve Medya » VEKTÖR TRUZİM SEYAHAT ACENTASI

VEKTÖR TRUZİM SEYAHAT ACENTASI


KARABAŞ MAH LEYLAATAKAN CAD ÇEVİREN APT.NO.6/A KAT.1 D.2 İZMİT KOCAELİ

Telefon1: 0262 444 05 19

Telefon2:

Fax: 0262 324 54 59

Web: www.umre2010.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Suudi Arabistan

Şirketimiz, 1984 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacımız ise, inanç turizmine yönelik faaliyet alanında faydalı olmaktır.İstanbul’da Fatih’te faaliyet gösteren şubelerimizin yanı sıra Yetkili acentelerimiz ve yüzlerce gönüllü temsilcimiz bulunmaktadır.
Faaliyet alanlarımız, dış turizmde; Hac-Umre organizasyonu, Umre bağlantılı veya direk Kudüs, Mısır, Dubai, Suriye vs. İç turizmde; kültür , kaplıca turları, otel rezervasyonları, son yıllarda dünyanın her yerinde acılan çeşitli fuarlara tur organizasyonu yapmaktayız..
Şirketimiz, yapmış olduğu işin ve hizmet sektörünün zorluklarının bilincindedir. Bu zorluk, yurtdışı organizasyonlarında daha da fazladır. Bütün bunların bilincinde olan firmamız, ekip çalışmasına ve işi bilen insanlarla çalışmaya son derece dikkat etmekte ve özen göstermektedir. Yaptığımız işin en iyisi olma yolunda ilerlemekteyiz. Şirketimiz 1618 sayılı kanunun seyahat acenteleri yönetmeliği madde 7-A bendinden (…..A Grubu ve geçici A Grubu seyahat acentesi, seyahat acentelerine münhasır ve seyahat acentelerinin diğer hizmetlerini Türk ve yabancı müşterileri için üretir ve pazarlar..) hareket ederek faaliyet göstermektedir, Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar güvenirliğimizin ve başarımızın göstergesidir.Bu sektörde oluşturduğumuz sağlam alt yapı sizlere daha iyi hizmet olanağı ve kalıcılığımızı garantilemektedir. Firmamız sektörümüzün gerektirdiği tüm alanlarda faaliyet göstermenin yanında yoğun olarak Umre –Hac organizasyonları düzenlemektedir.
Turizm sektöründe altyapı oluşturulması çok zaman almaktadır. Elhamdülillah, şirketimiz, VEKTÖR TURİZM, alt yapısını sağlam temeller üzerine oturtmuştur. Türkiye genelinde sevilen ve sayılan çok değerli hocalarımız ve gruplarımız da bize güvenerek destek olmuşlardır.
Hedefimiz: Dürüst, Güvenilir ve Başarılı bir şirket olarak anılmak ve tanınmaktır.Bu günlere gelmemizde velinimetimiz olan müşterilerimizin katkıları ve destekleri çok büyüktür. Cenab-ı Allah, bizleri, müşterilerimize mahcup olmaktan muhafaza eylesin
Saygılarımızla,




www.umre2010.com
info@umre2010.com

Tel. 0 262 444 05 19
Fax.0 262 324 54 59


Ürün ve Hizmetler

2 0 1 0 YILI UMRE MEVSİMİ HAYIRLI OLSUN



Neden Erken Rezervasyon

Erken rezervasyon yaptırmanın sizlere ne gibi faydası olur? Öncelikle kutsal topraklardaki konaklama masrafınızı yarı yarıya varan indirimler yada değişik kampanyalardan yararlanabilme hakkınız olur. Bu ne demektir örnek normal dönemlerde yapacağınız Umre turu anlaşmanızı otel ve havayolu masrafınız erken rezervasyonda % 10 ila % 20 civarında düşmektedir.Ayrıca erken rezervasyonda grup sayınıza göre çeşitli free haklarından yararlanabilirsibiz.Tabi buna taksit seçeneklerini de ilave ederseniz bulunmaz bir fırsat gözüyle bakmak daha doğru olacaktır. Erken rezervasyon otellerinin kendi bölgesine göre indirim seçenekleri değişmektedir. Siz öncelikle kutsal topraklardaki ziyaretiniz için kendinize bir konaklamak istediğiniz otel tipi ve gün sayısını belirleyip bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Erken Rezervasyon Farkı Nereden Çıkıyor.

Aradaki fark seçmiş olduğunuz otel ve konaklama tipinin dönem yaklaştıkça doluluk oranına göre değişken olarak belirlenmesinden kaynaklanmaktadır.Erken tarihlerde yapacağınız rezervasyon ileride yaşanabilecek sayı artışlarından etkilenmemenizi sağlayacaktır.

(0212) 444 0 519
(0216) 444 0 519
(0262) 444 0 519
(0312) 444 0 519

#umre,ramazan ümresi # # # #


Benzer Firmalar