Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » BURSA Elektrik Genel » KAREL ELEKTRİK ELEKTRONİK

KAREL ELEKTRİK ELEKTRONİK


HOCA HASAN MAH BAHÇE SOK NO14 OSMANGAZİ

Telefon1: 02242534978

Telefon2: 05367009457

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA

Firma Hakkında :

FİRMAMIZ;

Elektrik Malzemesi toptan Satışı ;Pano imalatı, Elektrik Tesisatı Makine Beslemeleri, Tava Montajı, Aydınlatma, Elektrik Arızaları, Alçak Gerilim, Orta Gerilim ve Yüksek Gerilim, Topraklama, Paratoner, Otomatik Su ve Elektrik Kontrol Cihazı İmalat Ve Montajı elektrik iç ve dış tesisat projeleri tasarım, çizim, danışmanlık, uygulama ve taahhüt şirketidir.
Taahhüt Ve Mühendislik Grubumuz; Birbirine bağlantılı olarak , “ EN İYİYİ YAPMAYI AMAÇ EDİNMİŞ OLUP “işini iyi bilen Mühendis Ve Tekniker kadroyla hazırlanan projeler doğrultusunda tesisleri kurmakta, ayrıcı gerekli TEDAŞ İşlemleri yapılarak tesis kullanıma hazır duruma getirilerek anahtar teslimi sunmanın gururunu yaşamaktadır.
Firmamız Pano Üretiminde kalite standartlarına uygunluk ve süreklilik, ticarette dürüstlük ilkeleri doğrultusunda müşterilerine hizmet vermeye devam ederek, kaliteli imalat yapmak, dürüst ve güvenilir bir firma olmak gibi başlıca hedefler oluşmuştur.

Malzeme Toptan Satışı; AG Şalt Malzemeleri, OG Şalt Malzemeleri, Elektrik Panoları, Trafo, Kablolar, Aydınlatma Armatürleri, Elektrik Sayaçları Zayıf Akım Kabloları, Kablo Kanalları Vb. Gibi malzeme toptan satışı yaptığımız ürün yelpazemiz bulunmaktadır.
Bu sektörde kısa zamanda tanınmaya ve müşterilerimiz tarafından tercih edilmeye başlanmak, bundan sonra Elektrik ve Pano sektöründe imalata yönelik yenilikler yapmak ve bu sektörde güvenilir bir marka olmayı hedeflemektedir.
MALZEME SATIŞ;
Yüksek kalitedeki ürünlerimizi rekabetçi fiyatlarla sunmak, müşterilerimiz için son derece değerli olan hizmetler yaratmak, değişen pazar şartlarına cevap verebilecek aktif bir organizasyon yapısı oluşturmak ve yapılan her işte yüksek ahlaki standartlar dâhilinde güvenilirlik ilkesiyle hareket etmektir.



Ürün yelpazemizde elektrik tesisat malzemeleri AG-OG kablolar, sayaçlar aydınlatma armatürleri, kablo kanal ve tavaları, şalt malzeme grupları gibi malzemelerin toptan satışı yapılmaktadır.
Elektrik sektörüne hizmet veren bir kuruluş olarak dinamik, gelişmelere açık, kaliteli ve güvenilir ürünlerle ve çalışanlarımızın da katkısı ile birlikte kaliteli; zamanın üstün hizmet anlayışı ile müşterilerimize sunmaya çalışmak enbüyük hedeflerimizdendir.

Satışını Yaptığımız Ürün Gruplarından Bazıları ;

AG Şalt Malzemeleri
OG Şalt Malzemeleri
Elektrik Panoları
Trafo
Kablolar
Aydınlatma Armatürleri
Elektrik Sayaçları
Zayıf Akım Kabloları
Kablo Kanalları
Stratejimiz;
Şirket amaçlarını gerçekleştirirken; toplumsal değerlere ticari ahlaka sadık kalmak, tüketici haklarına ve doğal çevrenin korunmasına titizlik göstererek hizmet vermek.
Müşterilerimizde oluşan ihtiyaçları yakından takip etmek ve ihtiyaçlara yönelik öncü çözümler sunmak.
Müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak benimseyip, bitmeyen yakın ilişkiler ile yüksek memnuniyetin devamını sağlamak ve yeni gelişen ihtiyaçlara çözüm sunmak.İyi ve güvenilir iş ortaklıkl


Ürün ve Hizmetler

Firma Hakkında : FİRMAMIZ; Elektrik Malzemesi toptan Satışı ;Pano imalatı, Elektrik Tesisatı Makine Beslemeleri, Tava Montajı, Aydınlatma, Elektrik Arızaları, Alçak Gerilim, Orta Gerilim ve Yüksek Gerilim, Topraklama, Paratoner, Otomatik Su ve Elektrik Kontrol Cihazı İmalat Ve Montajı elektrik iç ve dış tesisat projeleri tasarım, çizim, danışmanlık, uygulama ve taahhüt şirketidir. Taahhüt Ve Mühendislik Grubumuz; Birbirine bağlantılı olarak , “ EN İYİYİ YAPMAYI AMAÇ EDİNMİŞ OLUP “işini iyi bilen Mühendis Ve Tekniker kadroyla hazırlanan projeler doğrultusunda tesisleri kurmakta, ayrıcı gerekli TEDAŞ İşlemleri yapılarak tesis kullanıma hazır duruma getirilerek anahtar teslimi sunmanın gururunu yaşamaktadır. Firmamız Pano Üretiminde kalite standartlarına uygunluk ve süreklilik, ticarette dürüstlük ilkeleri doğrultusunda müşterilerine hizmet vermeye devam ederek, kaliteli imalat yapmak, dürüst ve güvenilir bir firma olmak gibi başlıca hedefler oluşmuştur. Malzeme Toptan Satışı; AG Şalt Malzemeleri, OG Şalt Malzemeleri, Elektrik Panoları, Trafo, Kablolar, Aydınlatma Armatürleri, Elektrik Sayaçları Zayıf Akım Kabloları, Kablo Kanalları Vb. Gibi malzeme toptan satışı yaptığımız ürün yelpazemiz bulunmaktadır. Bu sektörde kısa zamanda tanınmaya ve müşterilerimiz tarafından tercih edilmeye başlanmak, bundan sonra Elektrik ve Pano sektöründe imalata yönelik yenilikler yapmak ve bu sektörde güvenilir bir marka olmayı hedeflemektedir. MALZEME SATIŞ; Yüksek kalitedeki ürünlerimizi rekabetçi fiyatlarla sunmak, müşterilerimiz için son derece değerli olan hizmetler yaratmak, değişen pazar şartlarına cevap verebilecek aktif bir organizasyon yapısı oluşturmak ve yapılan her işte yüksek ahlaki standartlar dâhilinde güvenilirlik ilkesiyle hareket etmektir. Ürün yelpazemizde elektrik tesisat malzemeleri AG-OG kablolar, sayaçlar aydınlatma armatürleri, kablo kanal ve tavaları, şalt malzeme grupları gibi malzemelerin toptan satışı yapılmaktadır. Elektrik sektörüne hizmet veren bir kuruluş olarak dinamik, gelişmelere açık, kaliteli ve güvenilir ürünlerle ve çalışanlarımızın da katkısı ile birlikte kaliteli; zamanın üstün hizmet anlayışı ile müşterilerimize sunmaya çalışmak enbüyük hedeflerimizdendir. Satışını Yaptığımız Ürün Gruplarından Bazıları ;AG Şalt Malzemeleri OG Şalt Malzemeleri Elektrik Panoları Trafo Kablolar Aydınlatma Armatürleri Elektrik Sayaçları Zayıf Akım Kabloları Kablo Kanalları Stratejimiz; Şirket amaçlarını gerçekleştirirken; toplumsal değerlere ticari ahlaka sadık kalmak, tüketici haklarına ve doğal çevrenin korunmasına titizlik göstererek hizmet vermek. Müşterilerimizde oluşan ihtiyaçları yakından takip etmek ve ihtiyaçlara yönelik öncü çözümler sunmak. Müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak benimseyip, bitmeyen yakın ilişkiler ile yüksek memnuniyetin devamını sağlamak ve yeni gelişen ihtiyaçlara çözüm sunmak.İyi ve güvenilir iş ortaklıkları kurarak, iç pazarda gelişmeyi sağlamak. PROJE TAAHHÜT - MÜHEND

#ELEKTRİK #ELEKTRONİK #KAMERA #ALARM #GÜVENLİK


Benzer Firmalar