BİLGİSAYAR PAZARI VE SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Barboros Mah.Atatürk Cad.No:27 Başiskele

Telefon1: 262 343 29 33

Telefon2:

Fax: 262 343 29 34

Web: www.bilgisayarpazari.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİLGİSAYAR PAZARI VE SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Tel:0262 343 29 33 Fax:0262 343 29 34
Gelişen teknolojiler doğrultusunda açığa çıkan eksikliği doldurmak amacıyla 2000 yılında Kocaeli’de kuruldu, şirketimiz 2003 yılından itibaren 2009 yılının son çeyreğine kadar GOLD COMPUTER A.Ş. ile Franchising sistemi ile iş ortaklığında bulunmuştur.
“Bilgisayar Pazarı ve Sistemleri” marka ve çözüm çeşitliliğini müşterilerine sunarak teknolojinin en verimli şekilde kullanılmasını sağlamayı ilke edinmiştir.
Bu amaçla “Bilgisayar Pazarı ve Sistemleri” stratejik planları uygulayıp, sonuçlarını zamanında şeffaf bir şekilde paylaşmayı ilke olarak benimsemiştir.
“Bilgisayar Pazarı ve Sistemleri” bir şirketin veya kurumun geleceğinin müşterilerinin elinde olduğunun bilincindedir. Bu nedenle müşteri memnuniyetinin en önemli etken olarak düşünmektedir. “Bilgisayar Pazarı ve Sistemleri” ın sunduğu kaliteli ürünler ve hizmetler ile müşterileri için yeni bir gelecek yaratmakta, yaşam tecrübesini iyileştirmektedir. Teknolojiyi yakından takip eden ve teknolojiye ayak uyduran personeliyle tam ve etkili çözümler sunmaktadır.
Vizyon: “Bilgi Teknolojisinde Altın Destek” felsefesi ile sektöründe müşteri memnuniyetini, hizmet kalitesini üst düzeyde tutan en büyük sistem entegratörü olmak.
Misyon: Gücümüz piyasalarında gelişen ve rekabette teknolojiyi kullanan şirketlere çözüm çeşitliliğini; doğru ürün, doğru marka ve fiyat avantajı ile hızlı bir biçimde sağlamak. Geliştirilebilir, kesintisiz çalışan ve güvenlik içeren sistemler kurarak bilgi teknolojileri danışmanlığı yapmak. En son teknolojileri iş süreçlerine etkin ve uygun bir şekilde uyarlamak. “Müşterimizin sadece kendi işine odaklanmasını sağlamak”.


Ürün ve Hizmetler

 BİLGİSAYAR ve ÇEVRE BİRİMLERİ ÇÖZÜMLERİ PRİNTER ve SARF MALZEME ÇÖZÜMLERİ NETWORK ÇÖZÜMLERİ VERİ DEPOLAMA VİDEO KONFERANS & VOIP SİSTEMLERİ KAMPÜS OTOMASYONU DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMLERİ PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMLERİ BİLGİ GÜVENLİĞİ VE İŞ SÜREKLİLİĞİ GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ YANGIN İHBAR SİSTEMLERİ TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ TEKNİK DESTEK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK YAZILIM DESTEĞİ

#Bilgisayar Pazari ve Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti. #Bilgisayar Pazarı #Donanım #Yazılım #Teknik Servis


Benzer Firmalar