KILINÇ TEKNİK BEYAZ EŞYA SERVİSİ


ISTANBUL ANADOLU YAKASINDAKI TUM BOLGELERE HIZMETİMİZ MEVCUTTUR

Telefon1: (0216) 305 94 94

Telefon2: (0216) 441 43 13

Fax:

Web: www.beyazesyaklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Anadolu yakasında bulunan bir çok semtte servisimiz bulunmaktadır.. BeyazEsyaKlima Servis`e her gün onlarca müşterinin güvendiği gibi sizde rahatça güvenebilirsiniz.. Uzman teknik servis kadromuzla tek hedefimiz müşteri memnuniyetini saglamak.
Profesyonel kadromuzla biz ve acil servis ekibimiz 25 yıllık hizmet tecrübemizle hizmetinizde. Telefon numaramızdan bize ulaşın, size en yakın servis ekibimizi yönlendirelim.

Arçelik Bosch Beko AEG Siemens Profilo Klima Ariston Fakir Teknosa Kombi Yetkili Servisi


Ürün ve Hizmetler


Kadıköy klima servisi 399 1 444 Klima montaj bakım servisi
Kadıköy semtinde her marka klimanızın bakım montaj sökme takma tamir gaz şarjı işlemleri deneyimli klima teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır. Kadıköy ve bütün semtlerine servis hizmetimiz vardır. Kadıköy klima servisimize 7/24 telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
Üsküdar Klima Servisi 399 1 444 Klima bakım montaj
Üsküdar klima servisimizle 7/24 uzman teknik kadromuzla hizmet veriyoruz. Klima bakım anlaşması, klima montaj, klima gaz şarjı, klima tamiri Üsküdar`ın bütün semtlerinde yapılmaktadır. Üsküdar klima servisi olarak tek amacımız siz müşterilerimize zamanında ve kaliteli hizmet verebilmek..
Ümraniye klima servisi 399 1 444 Ümraniye klima montaj bakım servisi
Ümraniye klima servisimiz hizmetinizde.. Deneyimli teknik ekibimiz 7/24 siz müşterilerimizin memnuniyeti için çalışıyor. Ümraniye klima servisi olarak her marka klimanızın montaj bakım sökme takma gaz şarjı ve tamirini yapıyoruz.
Maltepe klima montaj servisi 399 1 444 Maltepe klima servisi
Maltepe klima montaj servisi 399 1 444 Maltepe klima servisi Maltepe ilçesi ve semtlerinde her marka duvar tipi split klima, salon tipi klima,tavan tipi split klimalarınızın montaj bakım tamir sökme takma gaz şarjı gibi işlemleri için bizi arayabilirsiniz. 7/24 hizmet veriyoruz. Uzman teknik kadromuzla Maltepe klima servisi olarak size en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.
Kartal klima servisi 399 1 444 Klima servisi Kartal
Kartal klima servisimizle her marka klimanızın arıza bakım montaj gibi işlemlerinde uzman kadromuzla yanınızdayız. Kartal servisimize telefon numaralarımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz. Kartal ilçesinin tüm semtlerinde bir telefon kadar yakınınızdayız. Kliam montaj servisi,kartal klima bakım servisi, kartal servisi..
Ataşehir klima servisi 399 1 444 Klima montaj bakım servisi
Ataşehir klima servisi 399 1 444 Klima montaj bakım servisi Ataşehir bölgesinde klimada uzman servis olarak siz müşterilemizin memnuniyeti için durmadan çalışıyoruz. Ataşehir klima servisimizin hizmet alanları her marka klima montajı, klima bakımı, klima tamiri, klima gaz şarjı..
Dudullu klima servisi 399 1 444 Klima montaj bakım servisi
Dudullu klima servisi 399 1 444 Klima montaj bakım servisi Dudullu klima servisi olarak her marka klimanızın arıza bakım montaj işlemlerinde kaliteli ve hızlı servis anlayışımızla deneyimli teknik kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz. Dudullu klima servisi,Klima montaj servisi, Klima bakım ve arıza servisi,Dudullu servisi
Pendik klima servisi 399 1 444 Klima montaj servisi arıza servisi
Pendik klima servisi 399 1 444 Klima montaj servisi arıza servisi Pendik bölgesinde klima arıza klima montaj klima bakım için telefon numaralarımızda bize ulaşın teknik ekibimizle sorununuzu en kısa sürede çözelim. Pendik klima servisi
bosch servisi, kombi servisi, klima servisi, beko servisi, arcelik servisi, aeg servisi, siemens servisi, profilo servisi, beyaz eşya tamir servisi, anadolu yakası beyaz eşya servisi, klima bakım, kombi bakım, klima montaj, bozdolabı tamiri, ariston servisi

#bosch servisi #kombi servisi #klima servisi #beko servisi #arcelik servisi


Benzer Firmalar