Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » AYDIN Gıda sanayi » Tuğba Kuruyemiş LTD.ŞTİ.

Tuğba Kuruyemiş LTD.ŞTİ.


Kardeşköy

Telefon1: 02562440162

Telefon2:

Fax: 02562440024

Web: www.tugbakuruyemis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1 Aralık 1980 yılında kurulmuş ve kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizin çeşitli bölgelerindeki kentlere yayılmış bir kuruyemiş firmasıdır. Tuğba Kuruyemiş olarak bugün Aydın`da 6100 M2 kapalı alanda yaklaşık 50 kişi ile faaliyet göstermekte ve ürettiğimiz kuruyemiş ve lokum çeşitlerini Aydın başta olmak üzere 29 il ve ilçede kendi şubelerimizde müşterilerimize sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki 29 il ve ilçede bulunan şubelerimizde 200`ye yakın personel istihdam etmektedir. Yatırımlarımız şube sayımızı arttırma yönünde devam etmektedir. Hedefimiz Türkiye`nin dört bir yanına ve yurtdışına kuruyemiş ve güleryüz götürmektir.

Burada Gülümseme Hizmet Eder...

Yönetimden üretime kadar firmamızın çeşitli departmanlarında görev yapan tüm personelimizle tam anlamıyla bu sloganın hakkını vermeye çalışıyoruz. Güleryüz ve tam müşteri memnuniyeti en başından beri temel ilkelerimiz arasında yer almaktadır.

Tuğba Kuruyemiş olarak bugüne kadar çeşitli il ve ilçelerde 29 şube açtık ve bunların tamamında oldukça yoğun bir müşteri talebi ve memnuniyeti ile karşı karşıya kaldık. Aşağıda şubelerimizin tam listesini görebilirsiniz. Şubelerimize ait adres, telefon ve diğer bilgilere ulaşmak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.


# # # # #


Benzer Firmalar