samet özsayın


Mithatpaşa mh. 58195 sk. no 14 Seyhan/ Adana

Telefon1: +903224530948

Telefon2: +903224570319

Fax: +903224531238

Web: www.ozsayin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünden Bugüne ;

1982 yılında Özsayın Klima Teknik Cihazlar olarak ticari hayatına baslamıştır. 1992 yılında Özsayın Klima San. Tic. Ltd. Sti. ünvanını almıştır. 1982 yılından itibaren Adana, Güney Dogu Anadolu, Akdeniz bölgesinde ve 6 ülkede ısıtma - soğutma - klima – havalandırma dalında, bir çok yeniliğe imza atarak sektörde ilkleri gerçekleştirmiştir.



Hedeflerimiz ;

Özsayın Klima’nın yeni yatırımlarını ve araştırma geliştirme etkinliklerini finanse etmek için kullandığı asıl kaynaktır. Bu nedenle şirketimizin performansını değerlendirirken göz önünde bulundurduğumuz en önemli kriter uzun vadede karlılıktır. Özetle hedefimiz sadece büyümek değil, uzun vadede kar ederek büyümek ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda tartışmasız lider konumuna gelmektir.

Müşteri Memnuniyeti ;

Özsayın Klima, kendisini üretim sektörünün değil hizmet sektörünün bir parçası olarak görmektedir. Kaliteli ürün ve kusursuz bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak birinci öncelikli amacımızdır.

Taahhüt;
Merkezi sistem klima ve endüstriyel tesisler, Eko multi sistemler (bir dış üniteye bağlı, çoklu iç üniteye sahip klimalar) ve bu cihazların yedekleri taahhüt bazında yapmış olduğumuz işleri kapsamaktadır.

Isıtma-Soğutma;
Split klimalar ve merkezi sistemler (Chiller gruplari, paket cihazlar) bayilikleri ile aynı zamanda servislikleri bulunmaktadır.

Havalandırma;
Merkezi tip hücreli vantilatör ve aspiratörleri, havalandırma santralleri, tekstil fabrikalarına yönelik rutubetlendirme cihazları ve kanal işleri, uzmanlık konumuzdur.

Yedek Parça ;
Isıtma ve soğutma sektöründe kullanılan yedek parça ve ekipmanların bayilik ve servislikleri bulunmaktadır.

Özsayın Klima, kaliteli hizmet anlayışının; iyi eğitilmiş, şirketle bütünleşmiş, sürekliliği olan bir işgücünün varlığı ile mümkün olabileceğine inanmış bir yönetim anlayışı ile yönetilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

TEKNİK HİZMETLERİMİZ

Özsayın Soğutma Teknik Servis Bakım ve Periyodik Bakım Hizmetleri...

Soğutma sektöründeki 30. yılımız. Bilgi ve tecrübemiz ile teknik servis ihtiyaçlarınıza anında çözüm üretebiliyoruz. Adana içinde 12 saat, Adana` ya komşu şehirlere ise 24 saat içinde servis verebilmekteyiz. Bayisi ve çözüm ortağı olduğumuz distribütör ve üretici firmalar ile güç birliği yaparak hızlı, kaliteli ve hesaplı çözümler üretmek için çalışıyoruz.

*** Periyodik bakım hizmetlerimiz ile sağlıklı çalışması önemli olan tüm endüstriyel cihazlarınız için kesintisiz çalışma garantisi. Arızalı parça ve cihaz değişimlerinde yedekleme yaparak cihazınızın veya yedek parçanın yenisi gelene kadar yerine bırakacağımız muadil cihazlar ile işlerinizdeki aksamayı mümkün olduğunca azaltmayı amaçlamaktayız.

** Size sadece bir telefon kadar uzaktayız. 7/24 servis hizmeti veren eğitimli, güvenilir ve güleryüzlü personelimiz ile 30. yılımızda da siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

** Lütfen referanslarımızı inceleyiniz. Unutmayınız ki, işinin uzmanı olmayan bir firmadan alacağınız hizmet bir çok zaman faydadan çok zarara sebep olmaktadır.

*Tüm ihtiyaçlarınızda, ÖZSAYIN SOĞUTMA garantisi ile her zaman hizmetinizdeyiz.

ÖZSAYIN SOĞUTMA GRUBU REVİZYONU

Soğutma gruplarında 10 yılını doldurmuş cihazlar, yılların vermiş olduğu parça yorgunluğu ve teknolojinin gerisinde kalmış olmaları sebebi ile enerji tüketimi artar, ayrıca sık arızalanarak üretimi aksatmaları nedeniyle ayrı bir maliyet oluştururlar. Bu cihazlarda yapmış olduğumuz grup revizyon işlemi (Elektrik pano tadilatı tamamen otomasyona dayanan PLC micro işlemci, elektronik expansiyon valf, mekanik olarak yorulan parçaların değişimi) ile elektrik tüketim maliyeti %30 kadar düşürülüp, verim artışı sağlanabilir.

Chiller Grupları ve Teknik Servis Hizmetlerinde ÖZSAYIN Kalitesi ve Farkı...
Üretim, satış ve bakımını yaptığımız chiller cihazları için, yaptığımız keşif ve projelendirme hizmetlerimiz ile müşterilerimizin gerçekte ne tip bir sisteme ihtiyaçları olduğunu tespit ederek gereksiz maliyetleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.Proje safhasında, tasarlanan sistemi bilgisayar ortamına aktararak bilgisayar destekli tasarımın gücünden ve hızından yararlanıyoruz. Böylece gerekli soğutma kapasitesini ideale yakın oranda tespit ediyor ve gereksiz soğutma kapasitesi maliyeti ve gereksiz enerji sarfiyatını önlüyoruz.

#Chiller #Revizyon #kompresör #yedek parça #Soğutma


Benzer Firmalar