Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » GAZİANTEP Matbaalar » PRESUS OFSET BASIM PRO.ÜRÜN.LTD.ŞTİ.

PRESUS OFSET BASIM PRO.ÜRÜN.LTD.ŞTİ.


KOCAOĞLAN MAAHALLESİ MEHDİ EFENDİ SOK.NO:59/B ŞAHİNBEY GAZİANTEP

Telefon1: 0342 226 22 22

Telefon2:

Fax: 0342 226 22 23

Web: www.presus.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2002 yılında kurulan “PRESUS” her geçen yıl gözle görülür bir ilerleme kaydetmiş, en zorlu işleri, en başarılı sonuçlarla bitirmiştir. Kurulduğu günden bugüne hatasız ve tam zamanında üretim anlayışını ilke edinmiş profesyonel bir ekiple hizmetlerini sürdürmüştür.
teknolojinin en son imkanlarını kullanarak üretimini sürdüren PRESUS; renk ayrımı, montaj/kalıp, mücellit ve ofset bölümleri ile entegre bir tesis olarak faliyetlerini sürdürmektedir.
PRESUS’nın en belirgin hedefi başta matbaa olmak üzere dünyanın dörtbir yanına üstün kaliteli hizmeti ulaştırarak sektörün tercih edilen firması olmaktır. Kaliteli ve süratli hizmet vermek için iyi organize olmak gerekir.
PRESUS; sektöre yıllarını vermiş profesyonellerin yanısıra konularında eğitimli ve genç ekibiyle birbirinden başarılı işlere imzalar atmaktadır.
İşlerin başlangıç noktası olan müşteri hizmetleri biriminde, alınan bilgiler doğrultusunda fiyatlandırma, teklif ve teslim süresi aşamalarını tamamlanır. Onay sürecini takiben müşteriden gelen bilgi ve dökümanlar ilgili birime aktarılır. İşin üretim süreci bu noktada başlar. Ofset ön hazırlık aşamaları tamamlanır ve basım aşamasına geçilir. PRESUS’un en önemli avantajlarından biri de bas›m ile ilgili tüm süreçleri kendi bünyesinde tamamlayacak donanım ve personele sahip olmasıdır.
PRESUS’un profesyonel ekibi son teknolojiyi kullanmanın yanısıra gelenekselleşmiş matbaacılık metodlarını da ustaca uygular.
presus; teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, müşterilerine kısa sürelerde, sağlıklı iş teslim etmenin gururunu yaşıyor…İster teknolojiyi sonuna kadar kullanın, ister geleneksel metodların piri olun, matbaacılıkta başarı ekip ruhunu yakalamaktan geçer.
PRESUS, kurulduğu günden bugüne dönemin yıdızı olmadı, olmayacak. Zaman zaman parlayıp zaman zaman sönen değil, yanıbaşınızda, elinizin altında iyi bir partner olup uzun soluklu hizmet vermeyi tercih etti…
Sizler oldukça olacak, markanızın mesleğinizin lansmanında, yüzünüzü kızartan değil, omuzlarınızı kabartan işler üretecek…
Şu ana kadar PRESUS’un üretim gücünden, ilkelerinden söz ettik. Neleri önemsediklerinden bahsettik. Bu çatı altında 15’e yakın senenin nasıl değerlendirildiğini anlattık. İlgili böLümlerde portfolyomuzdan son dönemde yaptığımız, yapmaktan keyif aldığımız bazı örnekleri sıraladık.
Biliyoruz ki bir çok dostumuz bize kızacaklar, biz neredeyiz diye. Hepiniz bizimlesiniz, PRESUS’da sizinle…
Baskı teknolojilerinin bu noktaya ulaşacağını kimse beklemiyordu.
PRESUS; üretimin her aşamasında teknolojinin sağladığı yeniliklere kaliteli ve süratli iş üretebilmek adına düzenli olarak yatırım yapmaktadır.
PRESUS gerek yüksek tirajlı işler, gerekse butik çalışmalarda tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek entegre bir tesis olarak hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

MATBAA , PROMOSYON, GRAFİK VE REKLAM HİZMETLEERİ

#MATBAA #PROMOSYON #KAĞIT #KARTON #ANTETLİ


Benzer Firmalar