Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » ANKARA Kimya ve Yan Sanayi » David Walker açık parfüm

David Walker açık parfüm


İvogsan Plastikçiler San. Sit. 731. Sk. No : 71

Telefon1: 0312 395 36 24

Telefon2:

Fax: 0312 395 36 24

Web: www.davidwalkerperfume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 2004 yılında 15 yıllık deneyim ile Aggül Kozmetik bünyesinde kurulmuş olup,kurulduğu günden beri sürekli kendisini geliştirmiş ve kısa sürede sektörde en ön sıralarda yerini almıştır. kalite,fiyat ve mağaza sayısı ile tanınırlık seviyesine ulaşmış, tüketicinin beğenisini ve sadakatini kazanarak kalitesiyle sektörün önde gelen üretici firmalarına örnek olmuştur. Üretimlerini Türkiye'de gerçekleştiren firmamız esans, şişe, kapak, valf malzemelerini dünyanın önde gelen tedarikçilerinden alarak dünya kalitesinde ürünler oluşturmuştur.

Tüketicisine en kaliteli ürünü sunmak ana hedefi olan David Walker ® , Ar-Ge ve Kalite Kontrol yolu ile üretiminin her aşamasında uygulanan titiz kalite kontrolleri ile tüketiciye ulaşan ürünün kalitesinden her zaman emin olmaktadır. Dolayısıyla da en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.parfüm konusunda branşlaşan firmamız, Sağlık Bakanlığı üretim ve satış ile ilgili bütün izin belgelerine sahiptir.Sağlık Bakanlığı'nın zorunlu kılmış olduğu üretim standartları ve denetimi altında kendi üretim merkezinde AB kalite normlarına uygun hammaddeler kullanarak üretimini gerçekleştirmektedir. 15 yıllı aşkın deneyim ve birikim ile kurulan şirketimiz, değerli müşterilerine IFRA''Internatıonal Fragrance Association ‘' ve IFRA ‘'Research Institute for Fragrance Materials'' standartlarına uygun hammaddeleri seçerek 30 mağazası ile hizmet vermektedir.

firmamız her geçen gün Kurumsal kimliğini geliştirmekte ve genişletmektedir. Türkiyenin en başarılı, en kaliteli parfüm mağazalar zincirini oluşturmak hedefine istikrarlı adımlarla ilerlemekte ve iddialı büyüme stratejisi doğrultusunda kendi satış noktalarını oluşturmaya devam etmektedir.firmamızın 2010 yıl sonu hedefi 50 shop mağazadır.Firmamız dünyanın önde gelen hemen hemen tüm parfüm markalarını, yaklaşık 300 koku referansını aşan ürün çeşidiyle, Türkiye`nin bir çok iline dağılmış olan Satış noktalarında müşterilerine ulaştırmaktadır.


Türkiye`nin 5 coğrafi bölgesine yayılmış olan bu satış noktalarının koordinasyonu ve idaresi için dalında uzman yönetim kadrosu ile ANKARA ‘da bulunan müstakil binasında hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Daniel Bessi Perfum bay, bayan parfümleri
Hakkımızda Daniel Bessi Perfume® Müşteri memuniyetini ön planda tutan ve 2004 yılında kurulan firmamız parfüm sektöründe kaliteli, güvenilir, ilkeli ve istikrarlı çalışması ile kısa sürede sektöründe aranan marka olmuşdur.yenilikci düşünce ve AR-GE ye önem veren firmamız yatırımlarını sürekli ve güncel tutmak için en son teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve uygulamakta siz müşterilerimize dogal,saglıklı en önemlisi etkili,kaliteli ve ekonomik ürünler sunmaktadır parfüm konusunda bran
Biz David Walker olarak bayan parfümleri erkek parfümleri ve açık parfüm üretmekteyiz.

#açık parfüm #açık parfüm markaları #açık parfüm fiyatları #açık parfüm en iyisi #açık parfüm firmalari


Benzer Firmalar