Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ANKARA Muhtelif hizmetler » Ankara Baskent Nakliyat

Ankara Baskent Nakliyat


Sokullu mehmet pasa cad çelikkale sok 2 - b

Telefon1: 312 478 69 10

Telefon2: 0321 478 73 36

Fax: 0312 480 777 4

Web: www.baskentnakliyatt.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yıllardır Ankara da vermiş oldugumuz evden eve nakliyat hizmetini en iyi veren firmalar arasında referans müşteri potansiyeli en fazla olan şirketiz. Çünkü işimizi gerektiği gibi ve size verdiğimiz sözler doğrultusunda , hakkettiğiniz evden eve nakliye hizmeti sunarak yapıyoruz.Ankara Nakliyat sektöründe Tasınacagınız Firmalara dikkat edin ve tasınacagınız firmanın mutlak vergi levhasının ve tasıma belgesinin olup olmadıgını kontrol edin.


Ürün ve Hizmetler

Şehirler arası evden eve nakliyat yaptıracak müşterilerimizin bize bir hafta öncesinden haber vermeniz kaydı ile Ankara Nakliyat firması olarak size en ekonomik tasıma sözü veriyoruz. Biz Ankara evden eve nakliyat şirketi olarak sizin güveninize layık olmak için tüm ekibimizle sizlerin hizmetinizdeyiz.Kadromuzda bulunan tüm personeller eğitimli ve tecrube sahibi olduğundan dolayı paketleme ve ambalajlamada eşyalarınıza kesinlikle zarar gelmez.

#ankara nakliyat,ankara nakliye #nakliyat ankara,evden eve ankara #evden eve nakliyat ankara,ankara evden eve nakliya #evden eve,evden eve nakliyat #nakliyat,şehirler arası evden eve nakliyat


Benzer Firmalar