ANGORA ŞÖMİNE BARBEKÜ LTD ŞTİ


Şafak mah.10.sk no:34 Gsm 0544 217 58 58

Telefon1: 0312 485 13 62

Telefon2:

Fax: 0312 485 13 74

Web: www.angorasomine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Ankara merkezli olup, günümüz teknolojilerinin gelişmesine bağlı olarak ithal döküm hazne sistemleri ile birlikte doğal taş, mermer ve ahşap uygulamalarıyla ateş, ısı ve estetiğin birleştiği ısıtma sistemi normlarıyla sizlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi kendisine ilke edinmiştir.

Sektör faaliyetleri içerisinde hem görsel hem de işlevsel olarak sizlere hizmet vermekte olan firmamız; gerek, her türlü proje ve tasarım gerekse kendimize ait özgün proje ve tasarımlarıyla her türlü ihtiyaca cevap verebilecek uzman personeliyle ülkemizin her şehrinde günümüz ekonomi gerçeklerine uygun olarak her türlü zevk ve bütçeye hitap etmekle birlikte müşteri memnuniyetini geniş ürün yelpazesiyle 1992.tarihinden itibaren kazandığımız tecrübe ve birikimlerimizi sizlere paylaşmaktayız.


Firmamız ithal döküm kapalı haznelerinin üretici firma Türkiye ana bayii bağlamında çalışmakta olup, sizlere hazne bazında olabilecek taleplerinizi karşılamaktayız. Firmamız tasarım ve uygulamalarında kullanılan hazneler değişik ebat ve vasıflarda (düz, prizmatik, bombe ve sağ-sol yan cam) olmakla birlikte 5 yıl garanti kapsamı içerisindedir.

Hâlihazırda veya gelecekte düşünmekte olduğunuz proje –tasarım ve uygulamalarda beraber olabilme dilediğiyle,


Ürün ve Hizmetler

Şömine, şöminehaznesi, barbekü, dogal taş

#Ankarada şömine #Şömine barbekü #Şömine haznesi #İthal şömine haznesi #Ankara şömine


Benzer Firmalar