CC İnternet ve Bilişim Hizmetleri


Süleyman Bey Mah. Konak sok. çam iş hanı NO: 4/40-41

Telefon1: 02268145919

Telefon2:

Fax: 02268149300

Web: www.herkesburada77.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CC İnternet ve Bilişim Hizmetleri Faaliyetlerine Yalova İlinin Çiftlikköy İlçesinde 2005 yılında 4 personel ile başlamıştır. 2009 yılı itibariyle Yalova / Merkez ofisini açmış ve merkez ofis olarak buradan şube olarak Çiftlikköy ofisinden faliyetlerini yürütmektedir. 2009 ekim ayı itibari ile 3 Teknik ve 4 Satış temsilcisi ile hergeçen gün faaliyet alanını ve iş hacmini genişletmektedir.

İnternet tabanlı yazılımlar ve paket yazılımlar konusunda ön plana çıkan firmamız aynı zamanda kurum ve kuruluşara bilişim ve bilgi işlem bölümlerine danışmanlık yapmakta ve halen bu faliyetlerini sürdürmektedir. Muhtarlıklara, mali müşavirlere yönelik projeler geliştirmiştir. Web Tasarım ve Logo ve Grafik Tasarım hizmetlerine son dönemlerde ağırlık veren firmamız bugün hemen her sektörden müşteri porföyüne sahiptir.

2009 Yılı Ekim ayı itibari ile Herkesburada77.com isimli Yalova Firmalar ve İş rehberini kuran firmamız Yalova Esnafının ve Yalova Firmalarının tanıtımı yönünde geliştirdiğimiz proje kapsamında da faliyet yürütmektedir.


Ürün ve Hizmetler

CC İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Firmamız bünyesinde yapılan iş kolları aşağıda tanımlanmıştır..
Web Tasarım, Logo & Grafik Tasarım, Reklam ve Tanıtım, Bilişim Danışmanlığı, Bilgisayar, Firma Rehberi
Herkesburada77.com bölgesel bazda planlanmış sadece Yalova İli ve İlçelerini kapsayan bir firmalar rehberi platformudur.

HERKESBURADA77.COM
Firmaların tanıtımlarının yapıldığı, iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz, görsel olarak firma içeriği görüntüleyebileceğiniz web sitemiz aynı zamanda da bünyesine aldığı firmaların web sitemize ait ve her ay çıkan katalog ve dergilerimiz üzerinde de yer vermektedir.
Gazete, radyo, bilboard kanallı reklamlarla da desteklenmektedir. Böylece rehberimize dahil olan firmaları her platformda en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyuyoruz. Herkesburada77.com / Yalova Firmalar Rehberi Ekibi

#web tasarım #reklam, tanıtım #bilişim danışmanlığı #bilgisayar #yalova firma rehberi


Benzer Firmalar