ANKATEK ELEKTRONİK


8 cad 15/1 ümitköy ANKARA

Telefon1: 312-2361431

Telefon2: 312-2361432

Fax: 312-2361433

Web: ankatekelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SAMSUNG, PANASONIC,TOSHIBA ve birçok büyük markanın lcd, plazma, led tv, projeksiyon, home cinema, kamera, fotoğraf makinesi, bakım onarım ve yetkili servis hizmetleri ANKATEK ELEKTRONİK bünyesindedir.

Türkiye çapında birçok resmi kurum ve özel kuruluşların Televizyon, Radyo kanalllarındaki kamera, ses, görüntü mixerleri ve projeksiyon cihazlarının periyodik bakım ve onarım hizmetleri ANKATEK ELEKTRONİK bünyesindedir.

CİHAZLARINIZDA TEKNİK BİR SORUN VARSA VE BUGÜNE KADAR GİTTİĞİNİZ SERVİSLERDE ÇÖZÜM BULAMIYORSANIZ BİZ BU SORUNU 25 YILLIK DENEYİM VE TECRÜBEMİZLE ÇÖZEBİLECEĞİMİZE DAİR GARANTİ VERİYORUZ.
MÜŞTERİ MENNUNİYETİNİ ÜST DÜZEYDE TUTMAYI İLKE EDİNEN ANKATEK ELEKTRONİK DENEYİMLİ PERSONEL VE HIZLI ÇÖZÜMLERİ İLE MÜŞTERİLERİNE MİNUMUM MALİYETLERLE HİZMET SUNMAKTADIR


Ürün ve Hizmetler

samsung, toshıba.panasonic, yetkili servis, ümitköy, çayyolu, konutkent, yaşamkent, angora, bilkent, beysukent, plazma tamiri, lcd tamiri, projeksiyon tamiri ankara plazma servis, ankara lcd servis, lamba tamiri, samsung ümitköy servis, toshıba ümitköy servis, panasonic ümitköy servis

#SAMSUNG SERVİS #PANASONİC SERVİS #TOSHIBA SERVİS #PLAZMA SERVİS #LCD SERVİS


Benzer Firmalar