Anasayfa » Polyester ve fiberglas » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Polyester ve fiberglas » CAMELSAN Kompozit İmalat Sanayi İnşaat İç ve Dış Ticaret A.Ş.

CAMELSAN Kompozit İmalat Sanayi İnşaat İç ve Dış Ticaret A.Ş.


İstanbul Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi Bağdat Caddesi Kristal Sokak No:18 Tuzla / İstanbul / Türkiye

Telefon1: 0216 593 30 72

Telefon2:

Fax: 0216 593 30 80

Web: www.camelsan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA:

Dünyada bir ilki başaran firmamız orijinal cam elyaf üreticilerinin üretim işlemleri sırasında, ortaya çıkan karışık çile şeklindeki cam elyaf demeti artıklarının geri dönüşümünü sağlamaktadır. Üç yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda tasarlayıp, imal ettiğimiz özgün makinelerin ve üretim sisteminin işletilmesi amacıyla CAMELSAN A.Ş Ocak 2007 ‘de kuruldu.

Firmamız, 4.5 - 80 mm aralığında müşterinin talep ettiği boylarda orijinaline çok yakın nitelikte düşük maliyetli kırpılmış cam elyafı (glass fiber chopped strand) sanayiye geri kazandırmaktadır.

Ürünlerimiz, termoset reçinelerin (thermoset resins) kullanıldığı BMC/DMC (Bulk/Dough Moulding Compound), SMC (Sheet Moulding Compound) yöntemleri ile üretilen kompozit mamüllerde (composite materials/products) ve enjeksiyon yöntemleri (injection molding) ile üretilen (PA-poliamid, PP-polipropilen, vb.) termoplastik ürünlerde; mekanik dayanımı ve esnekliği arttırıcı katkı malzemesi olarak kullanılır.

AMACIMIZ:

Orijinal ürün kalitesinde geri dönüşüm bir ürünü daha düşük maliyetle sanayiciye kazandırmak ve daha yüksek katma değeri olan geri dönüşüm projeleri geliştirmek için kaynak ve bilgi yaratmaktır.

ÜLKÜMÜZ:

Yatırıma dönüştürülebilmiş Geri-Dönüşüm projelerinin çevreye, yatırımcıya, Dünya ve ülke ekonomilerine sağladığı kazanımları somut bir modelle ortaya koyarak, bu teknolojileri üretmek için AR&GE çalışmalarına harcanan emek, zaman, para ve diğer açılardan alınan risklerin gerekliliğini ispatlayıp, bu konuda önderlik yapan firmaların arasına katılmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız müşterilerimizin talebi doğrultusunda 6 mm 12 mm boylarında geri dönüşümlü kırpılmış elyaf (glass fiber chopped strand) üretimi yapılmaktadır.KIRPILMIŞ CAM ELYAF (6mm): Termoplastik ve kompozit malzemelerin üretimine katkı malzemesi olarak kullanılmaktadır.*Termoplastikler ; PA6 ve PA66 , PP*Termoset malzemeleri ; BMC/DMC (Hazır Kaplama Hamuru)Bu Malzemelerin Özellikleri ;*Reçneyle Kolay Karisma*Kompresyon ve Enjeksiyon*Kaliplarinda Mekanik Özellikleri Özellestirme*Polyester ve Vinilester ile Maximum Uyumu Sağlanmasıdır. KIRPILMIŞ CAM ELYAF (12 mm)Kompozit malzemelerin üretiminde katkı malzemesi olarak kullanılmaktadır.*Termoset malzemeler ; BMC/DMC (Hazır Kalıplama Hamuru)Bu malzeme BMC/DMC (Bulk/Dough Moulding Compound) hamurunda kolay karısımı ve homojen dağılımı sağlamaktadır.

#cam elyaf, glass fiber, fiberglass, e-glass, #polyester, plastik, termoset, thermoset, #kompozit, composite, #BMC, DMC, SMC, PA, PP #


Benzer Firmalar