Anasayfa » Aydınlatma araçları » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Aydınlatma araçları » SOLAR MARKET Yenilenebilir Enerji ve Aydınlatma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

SOLAR MARKET Yenilenebilir Enerji ve Aydınlatma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.


Eğitim Mah. Kasap İsmail Sok. Sadıkoğlu Plaza 5 No:11 D.69 Kadıköy / İSTANBUL

Telefon1: 0216 418 4002

Telefon2:

Fax: 0216 418 4610

Web: www.solarmarketonline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LED Aydınlatma ürünleri ve Güneş Panelleri. Normal ampulden floresana, spotlardan sokak lambası ve projektörlere kadar ev ve iş yerlerinizde kullandığınız tüm aydınlatma ürünlerinin yerine hiçbir ek tesisata gerek olmadan mevcut armatürlerinizde doğrudan kullanım imkanı sunan ithal LED aydınlatma ürünleri ve tekne, outdoor, off-grid gibi farklı kullanımlar için özel tasarlanmış İsviçre`den ithal güneş enerjili şarj cihazları, esnek ve yarı esnek güneş panellerinin Türkiye Genel Distribütörü.


Ürün ve Hizmetler

İthal LED ampul 5W / 10W, LED floresan, LED spot 1W / 3W / 5W / 7W, uzaktan kumandalı LED RGB ampul, LED downlight 3W / 6W / 16W, LED sokak aydınlatması, LED projektör, LED par30 10W / 12W / 15W, LED par38 15W / 20W, LED RGB ampul, LED masa lambası, flexible esnek ve yarı-esnek güneş panelleri, güneş enerjili şarj cihazı, tekneler için özel güneş paneli, off-grid şebekesiz ortamlar ve karavanlar için özel güneş paneli, invertör.

#LED RGB uzaktan kumandalı, LED ampul #LED floresan, LED spot #LED sokak lambası, LED projektör #Güneş enerjili şarj cihazı, inverter #Esnek ve yarı-esnek güneş paneli


Benzer Firmalar