DuPont Türkiye


Büyükdere Cad. Özsezen İş Merkezi A Blok No:122 Kat: 1&3&11, 34394 Esentepe

Telefon1: +90 212 340 04 00

Telefon2:

Fax: +90 212 340 04 20

Web: www.dupont.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1802
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DuPont bir bilim firmasıdır. 1802`de kurulan DuPont, insanların hayatlarını daha iyi, güvenli ve kolay hale getirmek için bilim yoluyla çözümler üretmektedir.
70`den fazla ülkede faaliyet gösteren firma, tarım, gıda, elektronik, iletişim, güvenlik, inşaat ve yapı, ulaşım, tekstil gibi birçok farklı pazara sunduğu oldukça oldukça geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahiptir. Neoprene®, Nylon, Lycra® ve Teflon® gibi önemli buluşlara evsahipliği yapmış olan DuPont’un araştırma geliştirmeye ayırdığı bütçe yılda yaklaşık 1,4 milyar dolardır.
DuPont 1992`den beri Türkiye`de faaliyet sürdürmektedir. 2003`den itibaren E.I. Du Pont de Nemours and Company Inc. USA`nın bir şubesi olarak faaliyetlerine devam eden DuPont Türkiye, insan hayatını kolaylaştıran ve geliştiren geniş bir ürün yelpazesini sunmaktadır. Merkez ofisi İstanbul`da olan DuPont Türkiye’nin, Gebze’de de ileri teknoloji otomotiv boyaları/kaplamalarını sunan


Ürün ve Hizmetler


DuPont™ Tyvek® Nefes Alan Su Yalıtım Örtüleri
Yoğun yağmur, soğuk, nem ve buhara maruz kalan yapıların dayanıklılığını, enerji verimliliğini ve konforunu artırmak üzere üretilen DuPont™ Tyvek®, %100 HDPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) maddesinden elde edilen sonsuz yapıdaki elyafların, patentli özel bir ısıl işlemle bağlanması sonucu elde edilir. Hava ve su geçirimsiz fakat buhar geçişine açık Tyvek® nefes alan su yalıtım örtüleri, binalar ve binalarda yaşayan canlıların iklimsel etkiler ve yoğuşmadan ötürü meydana gelebilecek risklere karş
1802 yılında DuPont sadece bir patlayıcı şirketiydi. Yüzyıl önce, yönümüzü kimyasallara, materyallere ve enerjiye çevirdik. Bugün, gıda ve beslenme, sağlık, giysi, emniyet ve güvenlik, yapı, elektronik ve ulaşım gibi pek çok alanda, dünyanın her yerindeki insanların hayatlarında gerçek bir fark yaratan bilimsel çözümler üretiyoruz. Eviniz ve işyerinizde etrafınıza dikkatlice baktığınızda, DuPont malzemelerinden üretilmiş olan düzinelerce ürün bulma şansınız çok yüksektir.

# # # # #


Benzer Firmalar