LATİS KİMYA


TEKNOKENT BİNASI 314-B KAMPUS KONYA

Telefon1: 03322414939

Telefon2: 05325030020

Fax: 03322233437

Web: latiskimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Su şartlandırma, yıllarca önemi bilinmemiş olmakla beraber son yıllarda tüm dünyada önem kazanmaya başlamış bir sektördür. Suyun ekipmana, sistemlere, insana ve çevreye verebileceği zararların anlaşılması ile birlikte yaygınlaşmaya başlamıştır.

Su şartlandırma işinin %20’si ürün %80’i bilgidir yaklaşımıyla yola çıkan LATİS KİMYA, konusunda uzman kişilerce kurulmuş, kadrosunu mühendislerden oluşturmuştur ve alanlarında uzun yıllardır tecrübe sahibi olmuş çözüm ortakları ve tedarikçilerle çalışmaktadır.

Su şartlandırmanın temelinde iyi bir mühendislik çalışmasıyla beraber sistem analizi ve bu sisteme uygun şartlandırma programının belirlenmesi yer almaktadır.

Sistemleri mümkün olduğunca insan etkisinden uzaklaştırabilmek için otomasyon sistemleri kurulmalı ve bu sistemlerin varlığına rağmen sistemler sıklıkla manuel olarak kontrol edilmeli ve yorumlanmalıdır.

LATİS KİMYA, dünyada su şartlandırma alanında kullanılmakta olmasına rağmen ülkemizde maliyetleri nedeniyle uygulama alanı bulamayan yenilikleri ve eğilimleri hizmetinize sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

SU ŞARTLANDIRMA KİMYASALLARI, KİMYA, KİMYASAL, KİMYASAL MADDE, KİMYASAL HAMMADDE, BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, BUHAR, SOĞUTMA KULELERİ

#SU ŞARTLANDIRMA #KİMYASAL MADDE #KİMYASAL HAMMADDE #BUHAR KAZANI #SOĞUTMA KULESİ


Benzer Firmalar