Haksan Makina


Organize Deri Yan Sanayi Sitesi 22. Sok. No:27 - 28 Aydınlı - TUZLA / İSTANBUL

Telefon1: 0216 591 03 52

Telefon2: 0532 687 45 44

Fax: 0216 591 03 54

Web: www.haksan-makina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörünün öncü firmalarından olan Haksan Makine 1999 yılında kurulmuştur. Haksan Makine yapmış olduğu çalışmalarda müşteri memnuniyetini ve güvenini en üst düzeyde tutmayı amaç edinmiştir. Kuruluşumuzdan itibaren sunmuş olduğumuz ürün ve servisin kalitesini arttırabilmeye yönelik çalışmalara sürekli olarak devam etmekteyiz. Yapmış olduğumuz yatırımlara firmamızın gelişimini sağlamak ve hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla yön vermekteyiz.
Haksan Makine’nin faaliyet gösterdiği alanlar hidrolik kaya kırıcısı ve hidrolik iş makinelerinin yedek parçalarının imalatı; ithalatı ve ihracatıdır. Öncelikli faaliyet alanımız ise hidrolik kaya kırıcılarının her marka ve modeline bakım ve revizyon yapmak ve bununla birlikte 24 saat kusursuz gezici servis hizmeti vermektir.
Ayrıca teknolojiye uyum sağlayan talaşlı imalat tezgahlarıyla da kusursuz bir şekilde hidrolik kaya kırıcılarının yedek parça imalatını yapmaktayız.
2006 yılında üretimine başladığımız HMG kaya kırıcılarının da üretimine hızla devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Hidrolik Kırıcı, Hidrolik Kaya Kırıcısı, Sıfır ve İkinci El Satılık Hidrolik Kırıcılar, Hidrolik Kırıcı Servisi, Hidrolik Kırıcı Yedek Parça Servisi, Taş Ocakları Kırıcıları, Hidrolik İş Makineleri, 24 Saat Gezici Servis , %100 Yerli Üretim HMG Hidrolik Kırıcıları ve Yedek Parçaları, Hidrolik Kırıcı Tesisatı, Hidrolik Kırıcı Ataçmanı (Kep), Hidrolik Kırıcı Yurtdışı Servisi, Hidrolik Kırıcı İhracatı, HMG, Krupp, Furukawa, Montabert, Toyo, Okada, MTB, MSB, Rammer, DNB, Atlas Copco, Komac, Soosan, JSB, NPK, Kowanglin, Fine…. , Hidrolik Kaya Kırıcısı Boy Saplamaları, Hidrolik Kaya Kırıcısı Kamaları, Hidrolik Kaya Kırıcısı Burçları, Hidrolik Kaya Kırıcı Gövdeleri, Hidrolik Kaya Kırıcı Vibrasyon Takozları, Hidrolik Kaya Kırıcısı Sızdırmazlık Ekipmanları (Tamir Takımları), Hidrolik Kırıcı Uçları, Hidrolik Kırıcı Pistonları, Hidrolik Kırıcı Pimleri….


#Hidrolik Kırıcı, Hidrolik Kaya Kırıcısı #Sıfır ve İkinci El Satılık Hidrolik Kırıcılar, Hid #Hidrolik Kırıcı Yedek Parça Servisi, Taş Ocakları #Hidrolik Kırıcı Tesisatı,Hidrolik Kırıcı Yurtdışı #Hidrolik Kaya Kırıcı Gövdeleri,Hidrolik Kaya Kırıc


Benzer Firmalar