Nevada Elektronik Sistemler Ltd. Şti.


Tulin Cad. Figen Sk. No. 11 Maltepe

Telefon1: 0216 427 7070

Telefon2:

Fax: 0216 427 9204

Web: www.nevada.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:3 | Memur:11 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NEVADA Elektronik Sistemler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1993 yılında Telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek üzere % 100 Türk sermayesi ile kurulmuştur.

Merkezi İstanbul`da bulunan şirketimiz müşterilerine sunduğu ekonomik ve kaliteli çözümlerle konusunda güvenilirliğini ve kalitesini kanıtlamıştır.

Avrupa ve Uzakdoğulu üreticilerle Distribütörlük anlaşması yaparak bu ürünlerle entegre haberleşme çözümleri sunan NEVADA sunduğu sistem çözümlerinde kullandığı tüm ekipmanı kendi imal veya ithal etmekte, bu sistemlerle ilgili yazılımları kendi bünyesinde geliştirmekte ve güncellemektedir.

Sektörel özel çözümler üretmek için kurulan AR-GE birimiyle özel çözümler konusunda başarılı tasarımlar çıkarmaktadır.

NEVADA pazara sunduğu her ürün için teknik servis hizmetini en az 10 yıl süre ile verebilecek şekilde elektronik komponent ve aksam bulundurmakta, branşında başarı sahibi olmuş ve tecrübeli teknik personeller ile ISO 9001:2000 kalite standartlarına uygun servis birimiyle satış sonrası servis hizmeti vermektedir.

NEVADA insana saygı anlayışını, kuruluş felsefesinin bir parçası olarak daima taşımış ve ticari konularda atacağı her adımda bu anlayışı barındırmayı vazgeçilmez ilke olarak kabul etmiştir.

Telekomünikasyon alanında 16. Yılını kutlayan NEVADA, 16. Yılında da Dünyanın seçkin markalarını edinilmiş kendi deneyimleri ile Türk insanın beğenisine sunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktadır.

İletişimden yoksun bir toplum düşünülemeyeceğine göre, NEVADA bu alandaki hizmetlerini benzersiz teknik becerisi ve etkin yönetim gücü ile üretilen entegre çözümlerle gelişen iletişim teknolojilerine uyum sağlamış bir şekilde kaliteden ödün vermeksizin sürdürecektir.


Ürün ve Hizmetler

TELSİZ telsiz fiyatı telsiz fiyatları tetra telsiz tetra sayısal telsiz TELSİZ KİRALAMA  NEVADA ELEKTRONİK TELSİZ UNİMO KİRİSUN EL TELSİZİ  ENTEL STANDARD KARA HAVA DENİZ VHF UHF PMR LİSANSSIZ ARAÇ EL PMR446 TELSİZ SERİSİ ATEX BATARYA INTRINSICALLY SAFE PT558 PT4200 PK PF PJ SERİSİ EXTREACH UNIMO HYT TELSİZTAMİRİ TELSİZBAKIM TELSİZONARIM PMR LİSANSSIZTELSİZ TELSİZ SİSTEMLERİ ASELSAN MOTOROLA KENWOOD ICOM ELTELSİZİ ARAÇTELSİZİ RÖLE COBRA MT725 MT900 TC2110 TC600 ANTEN BATARYA TELEKOMUNİKASYON TELSİZKİRALAMAK KİRALIKTELSİZ HABERLESME İLETİSİM   TELSİZ TELSİZ TELSİZKİRALAMA HYT TELSİZTAMİRİ TELSİZBAKIM TELSİZONARIM PMR LİSANSSIZTELSİZ TELSİZ SİSTEMLERİ ASELSAN MOTOROLA KENWOOD ICOM   RÖLE ATEX INTRINSICALLY SAFE ELTELSİZİ ARAÇTELSİZİ RÖLE COBRA MT725 MT900 TC2110 TC600 ANTEN BATARYA TELEKOMUNİKASYON TELSİZKİRALAMAK KİRALIKTELSİZ HABERLESME İLETİSİM   TELSİZ NEVADA TELSİZ STANDARD TELSİZ PMR446 PMR LİSANSSIZ KASK MUHABERE DİSTRİBÜTÖR TÜRKİYE TURKEY GENEL DAĞITICI oto telsiz anten ssb hf anten uniden tahsisi cb el cop jop araç telsizi oto telsizi lisanssız el telsizleri frekans bandları frekans planı telsizleri telsiz kullanım ücreti vhf alıcı verici uhf data scada telsiz dükkanları shop telsiz satışı distribütör ana dağıtım dağıtım ağı servis tamir bakım onarım amatör telsiz profesyonel telsiz 112 telsiz ambulans telsiz sağlık telsiz onarım telsiz spectra telsiz tait telsiz damm tetrafle tetra telsiz ip tabanlı telsiz sayısal digital dijital digi telsiz

#telsiz pmr #el telsizi #tetra dmr #lisanssız telsiz #anten batarya


Benzer Firmalar