Anasayfa » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Cam ve Seramik Sanayi » DURU CAM LAVABO & CAM BATARYA

DURU CAM LAVABO & CAM BATARYA


TURGUTREİS MAH.DEMOKRASİ CAD.MARTI SOK. NO:17/3 SULTANBEYLİ - İSTANBUL

Telefon1: 0 216 496 10 16

Telefon2: 0 535 243 51 35

Fax: 0 216 496 10 16

Web: www.durucamlavabo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzun yıllardır cam sektöründe edindiğimiz bilgi,beceri,birikim ve tecrübenin sonucunda oluşan bir markadır DURU CAM LAVABO.

Son derece hashas ve titizlikle ürettiğimiz ürünlerimizde yüksek kalite anlayışı daima üstün olmuştur.Firmamız koşulsuz müşteri memnuniyeti,kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışıyla ürettiği CAM LAVABO ürünlerini siz değerli müşterilerine toptan veya perakende olarak değişik ölçü,model ve renklerde sunmaktadır.

Üretim alanımız siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaç ve siparişlerine eksiksiz cevap verecek şekilde tasarlanmış olup,konusunda uzman kadromuz ve makine parkurumuzla zamanında ve eksiksiz olarak hizmet vermektedir.


Arge hiç bitmez sloganıyla çalışmalarını sürdüren DURU CAM LAVABO siz değerli müşterilerine Dünya standartlarında CAM LAVABO ürünlerini sunmaya devam edecektir.

DURU CAM LAVABO Sektörde oluşan eksiklikleri gidermenin,hedeflediği kalite ve hizmet ivmesini kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır…


İnsanın dostu doğa,
Doğanın Dostu cam,
Camın ustası DURU CAM LAVABO…


Ürün ve Hizmetler

FİRMAMIZ 19 mm KALINLIKTA DOĞAL CAMDAN DEĞİŞİK ÖLÇÜ, MODEL VE RENKLERDE SİZLERİN BEĞENİLERİ DOĞRULTUSUNDA CAM LAVABO ÜRETMEKTEDİR.ÜRÜN SATIŞLARIMIZ PERAKENDE VE TOPTAN ŞEKLİNDEDİR.ÜRÜNLERİMİZ BANYO DOLAPLARINIZA, ERKEK BERBER VE KUAFÖR TEZGAHLARINA AYRICA OTELLERİN ODA BANYOLARINA VE ORTAK KULLANIM WC LERİNE UYUMLU OLUP 75 cm ‘ Den 320 cm ‘YE KADAR OLAN ÖLÇÜLERDE TEK HAZNELİ ÇİFT HAZNELİ VE ÜÇ HAZNELİ OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR. ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL GARANTİLİ OLUP DİLEDİĞİNİZ MODELDE VE ÖLÇÜDE ÜRETİLMEKTEDİR.ÜRÜNLERİMİZLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇİNİZ. www.durucamlavabo.com 0 216 496 10 16


#CAM LAVABO #CAM BATARYA #CAM BANYO DOLABI # #


Benzer Firmalar