Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » BURSA Evden eve nakliyat » Bursa Evden Eve Nakliyat - Lider Evden Eve Taşımacılık

Bursa Evden Eve Nakliyat - Lider Evden Eve Taşımacılık


Elmasbahçeler Mah. Zafer Sok. No.73 Osmangazi

Telefon1: 0224 - 251 58 40

Telefon2: 0533 - 656 92 56

Fax:

Web: www.lidertasimacilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden eve taşımacılıkta uzman kadromuz, son model araçlarımız ve yılların verdiği deneyimlerimizle internet sitemizi hizmetinize sunuyoruz.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen eleştiri ve önerilerinizi lütfen bize yazın.


EV TAŞIMACILIĞI
Evlerinizi en güvenilir şekilde taşımak için araçlarımızı, personelimizi ve kullanılan ambalajları özenle seçiyoruz.
OFİS TAŞIMACILIĞI
Ofislerinizi taşırken gereken özeni en az sizin kadar bizde gösteriyoruz. Yeni ofisinize girdiğinizde hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.
Not: Firmamız Ulaştırma Bakanlığı K3 yetki Belgesi ve Evden Eve Derneği üyesidir.

ARAÇLARIMIZ
Sürekli yenilenen ve güncel ihtiyaçlara göre dizayn edilen araçlarımızla sizlere daha iyi hizmet vermeye gayret ediyoruz. Evinizin yada ofisinizin büyüklüğüne göre seçeceğimiz araçlarla tek seferde bütün eşyalarınız en hızlı şekilde yeni yerinize taşınacaktır. Araçlarımızın nakliye sırasında hangi güzergahı kullanması gerektiğine birlikte karar verelim. Bu sayede eşyalarınızın daha düzgün yollardan taşınmasını sağlayarak daha sağlıklı bir taşıma sağlamış olursunuz.


Ürün ve Hizmetler

Evden Eve Taşımacılık
Evden eve taşımacılık denince ilk akla gelen firma AsLider evden eve taşımacılıktır. Bizim için evden eve taşımacılık sadece eşya taşımak değil, kazanımları ve değerleri taşımak demektir. AsLider taşımacılık yaparken bu bilinçle hareket eder.

AsLider evden eve taşımacılık olarak hedefimiz; en iyi hizmeti vererek müşterilerimizin yeni evlerine girdiklerinde eski evlerine girmiş gibi hissettirmek. Ve onların referansları ile yeni müşteriler kazanmaktır.

Evden eve taşımacılık hizmeti alırken seçeceğiniz nakliye firmasını iyi değerlendirmeli, referanslarını kontrol ederek geçmişinde yaptığı işlerdeki başarısını görmelisiniz. Hiç tanımadığınız kişileri evinize hatta yatak odanıza kadar sokacak ve evinizdeki bütün değerleri onlara teslim edeceksiniz. Tabii ki sizde bu işi yapacak kişileri yada firmayı seçerken gerekli özeni göstereceksiniz.

Yeni evinize girince, eski evinizi hemen unutmak istiyorsanız mutlaka bizimle irtibat kurun...

Ofisten Ofise Taşımacılık
AsLider evden eve taşımacılık avrupa standartlarında profesyonel ofis taşıma hizmeti vermektedir. Farklı ofis taşıma yöntemlerimiz ile sizi hiçbir zaman kaybına uğratmadan çalışma yerinizi sorunsuzca taşıyabilmekteyiz. İş yerinizin özel bilgilerini korunmak bizim en önemli kuralımızdır. AsLider evden eve taşımacılık taleplerinize en kısa zamanda ve en doğru şekilde cevap verme düşüncesi ve kalitesiyle çalışır. Ofisten ofise tüm taşımacılık konusunda beklediklerinizden daha fazlasını görmek için bizi tercih edin...

#evden eve nakliyat #bursa evden eve nakliyat #bursa nakliyat #nakliyat #taşımacılık


Benzer Firmalar