Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » KONYA Isıtma soğutma ve havalandırma » Korok Makine Elektrik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Korok Makine Elektrik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.


Musalla Bağları Mh. Şehit Ahmet Değerli Sk.

Telefon1: 3322342126

Telefon2:

Fax: 3322342127

Web: www.korokinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mekanik tesisat uygulamalarında ihtisaslaşmış ekipler tarafından, yapıların inşaat ve kullanım aşamasında karşılaşılan ve kronikleşen tesisat problemlerine, hızlı, kaliteli ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla kurulmuştur.

Son yıllarda, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projeleri ile ivme kazanan toplu konut üretimi, beraberinde inşaat alt sektörlerini de harekete geçirmiştir. Bu sınıfta yer alan mekanik ve elektrik tesisat sektörleri, hızlı ve kaliteli imalat üretebilmeleri açısından bir kat daha önem kazanmıştır.

Öyle ki, bu alt sektörlerde yeterli özen sergilenmediğinde, yapıların inşaat aşamasında diğer pek çok imalatın hızlı ilerlemesine engel olmanın yanında kalitesini de bozarak zaman kaybına ve maliyet artışına sebep olmaktadır. İnşaat tamamlanıp, yapı son kullanıcıya teslim edildiğinde ise kullanım esnasında pek çok problem çıkarmakta ve yeniden imalatla karşı karşıya kalınmaktadır.

Ana hatları ile yukarıda özetlenen problemler, KOROK tarafından inşaat kalemleri içerisinde tek tek tespit edilmiş, proje aşamasından son kullanıcıya teslim aşamasına kadar olan imalat sürecinde kalıcı çözümleri üretilmiş ve uygulanmaktadır.

Bu doğrultuda KOROK, toplu konut, alış veriş merkezi, otel, hastane, fabrika binası gibi yapıların tüm mekanik tesisat imalatlarını, uzman ekipleri ile temiz su ve doğalgaz altyapı işleri dahil olmak üzere tam malzemeli şekilde, projelerin hazırlanmasından geçici ve kesin kabul aşamasına kadar titizlikle imal eder.


Ürün ve Hizmetler

Uzman kadrosu ile MEKANİK TESİSAT sektöründe faaliyet gösteren KOROK, toplu konut, alış veriş merkezi, otel, hastane, fabrika binası gibi yapıların

Sıhhi tesisat
Isıtma tesisatı
Doğalgaz, LPG, LNG tesisatı
Yangın söndürme tesisatı
Klima, Soğutma, Havalandırma tesisatı
Kızgın su, Buhar tesisatı
Basınçlı hava tesisatı
Su arıtma sistemleri
Temiz su ve doğalgaz altyapı tesisatları
Otomasyon sistemleri
işlerini, ülkemizin her noktasında

Meslek etiği
Koşulsuz memnuniyet
Zamanında iş teslimi
Uygun maliyet
Kaliteli işçilik
ilkeleri çerçevesinde sunan, işin proje aşamasında yapılıp bitirildiği gerçeğine istinaden en başta proje detaylarına inen, amaca hizmet edecek en ekonomik tesisat tasarımını malzeme kalitesinden taviz vermeden, tecrübeli teknik ve saha personelleri ile makul en kısa sürede uygulayan ülkemizin ilkeli şirketlerinden birisidir.

KOROK, bir yapıya hayat veren unsurların başında yer alan mekanik tesisat işlerinin topyekün, kaliteli bir şekilde imal edilmesi ihtiyacına cevap arayan tüm inşaat şirketleri için ideal bir çözüm ortağıdır.

#Mekanik Tesisat #Sıhhi Tesisat #Kalorifer Tesisatı #Soğutma Tesisatı #Doğalgaz Tesisatı


Benzer Firmalar