Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » FAAL VİBRASYON VE KUMLAMA

FAAL VİBRASYON VE KUMLAMA


Hamidiye mah.Osmangazi cd.Halay sk.No:7 D4 Kagıthane

Telefon1: 212.2954990

Telefon2:

Fax: 212.2954961

Web: www.faalvibrasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında kurulan firmamız 2009 yılında yüzey işlem sektörüne adım atmıştır.Alman multifinish, sigg, arteka firmalarının TÜRKİYE ve ortadogu distürübütörlügünü almış olan Faal Vibrasyon,sektörde yeni bir soluk, yeni bir heyecan bununla birlikte sektörün içinden gelen, tecrübeli ve bilgili bir personel kadrosuna sahip olan bir firmadır.
Faal vibrasyon olarak amacımız metal ve metal olmayan malzemelerin yüzey işleme, kumlama, çapak alma, yağ alma, oksit açma, parlatma, boyama, kaplama işlemlerinde en etkin,verimli ve yenilikçi çözümler getirmektir. Bunun için Multifinsh yüzey işleme makinelerini tavsiye ediyoruz. Temsilciligini yaptıgımız firmaların makine ve sarf malzemeleri her türlü metalden otomotiv endüstrisine, mermerden kuyumculuğa, lastik plastik sanayinden silah sanayiine aksesuardan mobilyaya, uçak sanayiinden otomotive kadar hemen her sektörde güvenle kullanılmaktadır.
Multifinish firması Almanya`da üretim yapan, kurulduğu günden bugüne hızla büyüyerek dünya genelinde Amerika`dan Japonya`ya kadar 20 ülkeye yayılarak kalitesini dünya çapında onaylatmış bir firmadır. firma vibrasyon sektörü için vibrasyon ve santrüfüj makinalar bu makinalarda kullanılan seramik ve plastik taşlar ayrıca yüzey temizleme parlatma çapak alma için sıvılar ultrasonik boyama, temizleme, parlatma makineleri de sunmaktadır.Multifinish firmasının uzman olduğu konulardan bir tanesi de özel üretim makinelerdir. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre özel çözümler üretebilmekteyiz.Bizde gerek Türkiye`de gerek Ortadoğu`da bu ürünlerin satışını ve pazarlamasını yapmaktayız.
Ürünlerini sunduğumuz Sigg, Alman kumlama makineleri üreticisi.Aynı zamanda kumlama sarf malzemeleri tedarik eden bir firmadır.Satıcısı olduğumuz Arteka firması da, merkezi Almanya`da olan kumlama sarf malzemeleri tedarikçimizdir
Tüm bunların yanında müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni distribütörlük çalışmalarımız da devam etmektedir.Gelişmelerden tüm müşterilerimiz haberdar edileceklerdir.


Ürün ve Hizmetler

FAAL VİBRASYON TEKNOLOJİLERİ
vibrasyon makinaları, vibrasyon sarf malzemeleri, yüzey işlem, yüzey işlem sıvıları, yüzey işlem pastaları, çapak alma, korozyon koruma, polisaj, parlatma, Parlatma medyaları, seramik ve porselen parlatma taşı, seramik ve porselen çapak alma taşı, Çelik polisaj gövdeleri, aliminyum oksit, Kuru taşlama pastası , kurutma granülleri, ceviz kabugu, fındık kabugu ve granülü, Hindistan cevizi, Kurutma granürleri

A-MAKİNALAR
A.01-Santifrüj makineler
A.02-Askılı özel tip makineler

B-SARF MALZEMELERİ
B.01-Plastik aşındırıcı taşlar
B.O2-Seramik aşındırıcılar
B.03-İşlem sıvıları
B.04-Parlatma medyaları
B.05-Kurutma granürleri
B.06-Çelik polisaj gövdeleri
A.01-Santifrüj vibrasyon makineleri MF 3 multi | MF 5 multi plus | MF 8 | MF 8 T | MF 16 | MF 16 T | MF 22 | MF 35/60 |MF 60
Biz size, ekonomik ve prodüktif vibrasyon ve polaj sistemlerimizin, çevreye uyumlu işleme malzemelerimizin yanı sıra gerekli know-how da sunuyoruz, zira dökme malın endüstriyel üst yüzey işlenmesi için bir vibrasyon makinesi ve işleme tekniği ürünlerinden fazlası gerekmektedir.Yoğun bir bilgilendirme görüşmesinin arkasından özel, müşterilerimize ve onların uygulamarına göre biçilmiş, kendi fabrikamızda yaptığımız üretimlere uygulanan makine tasarımlarını çalışıyoruz.Bizim tam teçhizatlı tasarımlarımız, müşterilerimizin daima doğru muhatap kişinin yanlarında olduğunu bilmelerine yol açmaktadır.
Biz size standart makine programlarımızın yanında kısmi ve/veya tam otomatik, bireysel ve de modüler çözümler (örneğin üst yüzey işlemesinden sonra parçaların korumalı olarak ayrıştırılması ve kurutulması için) sunuyoruz ve aksesuarlarımızla birlikte sorunsuz bir üretim seyri sağlıyoruz
A.02-Askılı özel tip vibrasyon makineleri MFD 50 | MFD 100 | MFD 200i | MFD 300i | MFD 300e
Yüksek kalitede ve temasa karşı hassasiyeti olan çalışma parçalarında askılı sistem zımparalama çapak temizleme, zımparalama ve polisaj işlemleri için en ideal işlem tarzıdır. İş parçalarının uygulamaya özel askılık sistemine en iyi şekilde sabitlenmesi nedeniyle, iş parçalarının hasar görmesi engellenir ve biteviye taşlama işleminden yüksek parlaklıkta polisaja kadar ve µm alanında en ince çapaktan arındırma garantilenir.Bu usul diğerlerinin yanı sıra özelliklede ağır ve zorlu iş parçalarında uygulama buluyor.Bizim tam adapte edilmiş iş parçası askılıkları MFD tesislerimizin hem kuru, hem de ıslak işlemede kusursuz bir sonuc alınabilmesi için kendi üretimimiz olan, yüksek kalitede malzeme ve yapı parçalarını kullanarak elde ediyoruz. Bu şekilde müşteri için bir sistemi özel olarak kendi ürünlerinin ve üretim hattının tam ölçülerine göre uyarlama olanağı oluşuyor.

B.01-Plastik aşındırıcı taşlar


Ortam renkleri mavi, ortam şekli piramit ve koni. Farklı şekiller ve ebatlar talep üzerine mevcuttur. Ortam ebadı plastik düzgün.

#yüzey işlem,vibrasyon #kumlama,polisaj #çapak alma,parlatma #santrüfüj,arıtma #plastik taş,seramik taş


Benzer Firmalar