Anasayfa » Etiket » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Etiket » AS BARKOD ETİKET SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ

AS BARKOD ETİKET SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ


FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD.GÜRAN-2 PLAZA NO:23/16 HASANPAŞA/KADIKÖY

Telefon1: 216 330 89 06

Telefon2: 216 330 89 07

Fax: 216 330 89 08

Web: www.asbarkod.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İSPANYA

Merhaba, 2006 yılında kararlılıkla bir araya gelip değerlerini harmanlayan 2 genç girişimciyiz. Şirketimizi ilk kurduğumuzda en iyisi ve en kalıcısı olacağımıza inanarak söz verdik ve bu inançla başarılarımıza her geçen gün yenilerini dâhil ediyoruz.

Stratejik hedeflerimizin belirlediği çizgide istikrarlı bir yolculuk yapmanın, bizi ideallerimize kavuşturacağının farkında olan bir şirket sıfatıyla, hızımızı ve hırslarımızı kontrol edebilmekte, sabırla değerlerimizin ışığında adım adım yükselmekteyiz. Bulunduğu yeri hazmedebilen ve vizyonunu belirleyen şirketimizin, gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde uzanacağına tüm kalbimizle inanıyoruz.

Hedeflerimize ulaşmak adına, teknolojimizi en ileri seviyede tutacak yapılanmayı oluşturduk. Makine yatırımımızın yanı sıra iyileşmeyi sürekli olarak sağlamak adına çalışanlarımızın gelişimini sağlayacak eğitim organizasyonları ile destekledik ve takım çalışmalarına özendirerek yönetime katılmalarını sağladık.

Çevremize saygılı, paydaşlarımıza anlayışlı, yaklaşımımızla öncü olmayı kendimize ilke edindik, koşulsuz müşteri tatminin den vazgeçmedik. Hassasiyetimizin karşılığı olarak, iş dünyasının önde gelen, sektörünün en iyileri ile çalışma fırsatını yakaladık, yüksek müşteri sadakat oranı ile ödüllendirildik.

Bu zamana kadar yaptıklarımız, bizim en iyilerin arasında olmamızı sağladı. Fakat yolumuzun daha çok uzun ve yerimizin daha öteler de olduğu inancını taşımaktayız. Yerimizi koruyacak önlemlerle birlikte değişen şartların gerisinde kalmamak ve daha da iyiye ulaşmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz ve daha güzel işlere imza atacağız.

Aramıza katılan her yeni yüzden ve düşünceden ilham alabilecek kadar yenilikçi, sahip olduğu etik değerlerden kopmayacak kadar kararlı olan şirketimiz, gücünü çalışanlarının ve müşterilerinin birlikteliğinden almaya devam edecektir.

Sizlere bundan sonra da layık olmaya var gücümüzle çalışacağız.
En derin sevgi ve saygılarımla,


Ürün ve Hizmetler

BASKILI BASKISIZ TÜM RULO ETİKET ÜRETİMİ, RİBON SATIŞI VE İTHALATI, BARKOD YAZICILARI, TEKNİK DESTEK, BARKOD OKUYUCULARI, RF ID SİSTEMLERİ, CONTROL PANELLER, ACCSES POİNT, JAPON AKMAZLARI SATEN ETİKETLER

#etiket #barkod #ribon #japon akmaz #barkod yazıcı


Benzer Firmalar