Reha Medin Emlak Hizmetleri


Zitaş Blokları D-1 Blk. Kat:5 D: 14 Kozyatağı Kadıköy

Telefon1: 216 463 18 19

Telefon2:

Fax: 216 361 12 10

Web: www.rehamedin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Reha Medin Emlak Hizmetleri 1999 yılında Reha Medin tarafından kuruldu. 2005 yılında Reha Medin’in ani ve üzücü kaybına rağmen kurumsal yapısı ve hak edilmiş saygınlığı sayesinde sektördeki lider firmalar arasındaki konumunu sürdürmeyi başardı.

Bugün Reha Medin Emlak Hizmetleri, başarılı pazarlama ve organizasyonlarıyla sektörünün önde gelen firmaları arasında haklı yerini her geçen gün sağlamlaştırmaktadır. Emlak sektöründe standartları belirleyen firma olma vizyonu ile Reha Medin Emlak Hizmetleri, kaliteli hizmetten ödün vermeyen anlayışı ve çağın gereklerine uygun yaklaşımıyla farkını kanıtlamıştır.

Birikim ve tecrübesini paylaşmak, sektöre layık olduğu standardı kazandırmak amacıyla kurulduğu yıl franchise vermeye başlamış, nitelikli ve kapsamlı hizmet vererek sektörde kararlı adımlarla ilerlemektedir.

Reha Medin Emlak Hizmetleri Temsilcileri, tecrübeleri, profesyonel yaklaşımları ile güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini zirveye çıkarmayı amaçlar

Reha Medin Emlak Hizmetleri, temsilcilerine en az maddi külfeti yükleyerek en fazla kazancı sağlamayı hedeflerken, tüm temsilcilerinin kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet vermesi konusunda aynı standardı yakalaması için eğitim, bilişim, hukuk ve mimarlık desteği verir.

Firmamız ve temsilciliklerinin müşterilerimize verdiği hizmet gayrimenkul satış ve kiralama işlemi ile sınırlı kalmayıp, gayrimenkulün ihtiyaçları doğrultusunda kapsamlı bir rehberlik içerir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar