Özel Işık Anaokulu


malikent sit no:6 konutkent 2

Telefon1: 3122405484

Telefon2: 3122406909

Fax: 3122406009

Web: www.ışıkanaokulu.k12.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

Anaokulumuz kendi müstakil binasında, yılların tecrübesi ve yetişmiş usta öğretici personeli ile 15 yıldır hizmet vermektedir.

Anaokulumuz 3-6 yaş gurubu için hizmet vermektedir. Uzman kadromuz programlarımızı öncelikle çocukların sağlıklı bir ortamda iyi beslenme, hareket özgürlüğü, sosyal-duygusal, fiziksel, zihinsel ve dil gelişimlerini destekleyerek sevgi ve hoşgörü anlayışı çerçevesinde yapılandırılmıştır.

Anaokulumuzun yemekleri, çoçukların gerekli kaloriyi dengeli olarak alabilmesini sağlayacak şekilde kendi mutfağımızda titizlikle hazırlanmaktadır.

Anaokulumuzun doktoru tarafından belirli aralıklarda çocuklarımızın sağlık kontrolleri yapılmaktadır.Gelişmiş nitelikli eğitim mataryelleri ile kapsamlı eğitim programları düzenli olarak verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

konutkent anaokulu, yaşamkent anaokulu, çayyolu anaokulu, ümitköy anaokulu, korusitesi anaokulu, konutkent yuva, yaşamkent yuva, çayyolu yuva, ümitköy yuva, korusitesi yuva, ankara anaokulu, ankara yuva, çocuk bakımı, anaokulu, yuva, yaz okulu, çocuk gelişimi,

#konutkent yuva #konutkent anaokulu #ümitköy anaokulu #ümitköy yuva #yaşamkent anaokulu


Benzer Firmalar