Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ESKİŞEHİR Oto kiralama » Ümit Rent A Car

Ümit Rent A Car


Hoşnudiye Mh.Cengiz Topel Cd.no:78

Telefon1: 0222 233 34 07

Telefon2: 0507 220 40 66

Fax: 0222 233 34 07

Web: www.umitrentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ümit Rent a Car Servisi ve Turizm ve Ulaştırma hizmetleri veren bir seyahat acentasıdır. Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 - 5 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.



Gerek şoförlü, gerekse soförsüz kiralayabileceğiniz araçlarımızda, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız. Bireysel oto kiralamanın yanısıra FILO kiralama hizmetide veren firmamız, şirketinizin araç ihtiyacını özel sigorta seçenekleri ve size uygun şartlarla sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Oto kiralama sektöründe hizmet veren Ümit Rent A Car Service ekonomik ve istikarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla Eskişehir`de Turizm ve Ulaştırma hizmetleri alanında önemli firmalardan biri olmuştur. Firmamız, siz müşterilerinin tatil, iş ve seyahate çıktığında, tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı standartta gerçekleştirmedeki kararlılığıyla sizlere hizmet vermektedir.

En uygun fiyata en iyi hizmet anlayışına sahip olan firmamız teknolojideki ve sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, filosunun yeniliği ve çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır.

#otokiralama,rentacar #ümitrentacar,ümitotokiralama #araba,otomobil #satılık,kiralama #ulaştırma,ümitcazoğlu


Benzer Firmalar