Anasayfa » Sağlık hizmetleri » BURSA Sağlık hizmetleri » dinamik çevre sağlık hizmetleri

dinamik çevre sağlık hizmetleri


genç osman sk 12/a osmangazi bursa

Telefon1: 0224 249 7535

Telefon2: 0541 904 75 07

Fax: 0224 249 7535

Web: www.dinamikilaclamabursa.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:.

DİNAMİK İLAÇLAMA 1984 yılında haşere ve kemirgenler hakkında akademik bilgi ve eğitime sahip uzman kadro ile kurulmuştur.

DİNAMİK ilaçlama kuruşu itibariyle İstanbul un Avrupa Asya yakasında birden çok şube ile hizmet veren ilaçlama şirketidir.Amacı Ekonomik ve kaliteli ilaçlama olan ilaçlama servisimiz ; ilaçlama servisi olarak garantili ilaçlamayı başlatan ilk şirkettir.

haşere kontrolünün önemi dünyada her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle haşere ve kemirgen kontrolünde bilimsel ve modern hizmetleri,özenle eğitilmiş iş disiplinine sahip uzman kadromuzla,uzmanlık bilgimizi ve tecrübemizi müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız.İlaçlama sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu gelişmeleri uygulamaktayız. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı olan ilaçları, halk sağlığı ve vektör kontrol uzmanı nezaretinde uygulayan yetkili ve uzman bir firmayız. Amacımız doğru ilaç doğru uygulama ile haşere ve kemirgenlerden arınmış hijyenik ortamlarda yaşamanızı sağlamaktır. Müşterilerimize sağlıklı, güvenilir ve etkin bir şekilde haşere ve kemirgenlerle mücadele sunmaktayız. Doğru ve ekonomik ilaçlama için bizi arayın size en yakın subemizden servislerimizi yölendirelim.


Ürün ve Hizmetler

Türkiyede bu uygulamayı ilk olarak kullanan firmalardan biriyiz. Jel ilaçlama yönteminde; jel halinde bulunan kokusuz ilacı evinizde böceklerin fark edebileceği stratejik noktalara konularak böceklerin bu jelden beslenmeleri sağlanır. Bu jelden beslenen böcekler hemen ölmezler. Yuvalarında ölen böceklerden diğer böceklerde beslenip onlarında bu jeli bünyelerine almaları sağlanmaktadır. Bu reaksiyon bu şekilde devam etmektedir. Evinizi yıllarca böcek istilasından uzak tutmaktadır. Bu uygulama evcil hayvanlarına dost bir yöntemdir. İnsan sağlığına her hangi bir yanetkisi yoktur. Önceden bir hazırlık gerktirmez ve size hijyenik bir ortam sunar. bize hemen ulaşıp sizde bu hizmetimizden faydalanabilirsiniz.


#bursa ilaçlama #ev ilaçlama #hamam böceği ilaçlama #haşere ilaçlama #kemirgen ilaçlama


Benzer Firmalar