Cemal Erdoğan


Nalbantoğlu Mah.Maksem Cad. Haşim Apt. No:84 /4 Osmangazi - BURSA

Telefon1: + 90 0 224 220 09 83

Telefon2:

Fax: + 90 0 224 220 09 93

Web: www.sirdedektiflik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:29 Ekim 2008
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya’nın Dortmund Şehrinde bulunan SAM Hukuk Bürosu

Dedektif arıyorum diyenler, dikkat!!!

SIR Dedektiflik!....

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile hizmetinizde

SIR Dedektiflik Danışmanlık Araştırma ve Takip Hizmetleri

Kamudaki 23 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle Araştırma konularında uzman kadromuz ile çalışanlarımız arasında Almanya da da birçok eğitimden geçmiş ve uzun yıllar dedektiflik yapmış çalışma arkadaşlarımız ile sahip olduğumuz firmamız Türk Ticaret Kanununa Göre Yasal ticari ünvanı sahiptir.

Güvenilir, Başarılı, Eğitimli, Tecrübeli Ekiplerimizle, Araştırma, Takip ve Dedektiflik konularında sizlere en iyi delil ve bilgileri ulaştıran SIR Dedektiflik, Danışmanlık Araştırma ve Takip Hizmetleri sorunlarınızın çözüm ortağı olarak sizinle sizlerle birlikte.


Ürün ve Hizmetler


Şirket Analizi VeAraştırması;

Türkiye`de bir firmayla iş yapmak, satış yapmak üzeresiniz ama şirket hakkında bilginiz yok veya size bildirilen bilgiler hakkında çelişkileriniz var, anlaşma yapmadan önce şirket

hakkında ayrıntılı bilgi istiyorsunuz Ortak Şirket, Bayii ve Acenteler hakkında yerel ve ulusal düzeyde piyasa araştırmaları yasal araştırma yöntemleri ile yapılır. Şirket ve ortaklarının bilgileri araştırılır ve belgelendirilir. Değerli bilgilerin alıcı bulduğu ve herkesin yüzde 100 dürüst olduğuna inanılamayacak bir dünyada, dedektiflik şirketlerine de her zaman ihtiyaç olacaktır.SIR Dedektiflik profesyonel hizmet veren bir araştırma ve danışmanlık şirketi olup bilgi toplama hizmeti vermektedir. SIR Dedektiflik yaptığı araştırmalarda bilgi kaynakları aracılığıyla bilgilerini toplar.




Ürün, Marka Ve Patent Sahteciliği;

Peş peşe gelen yabancı giyim markaları taklit pazarını bir yılda yüzde 40 büyültmüştür. 1.5 milyar dolara ulaşan Pazara artık amatörler değil, profesyonel taklitçiler hâkimdir. Küreselleşen ve adeta tek pazar haline gelen dünyada, sınaî mülkiyet haklarının sadece bir ülke sınırları içinde korunmasının yetersizliği, bu alanda küresel koruma ihtiyacını her geçen gün daha fazla hissettirmektedir. İthalat ve İhracata dayalı sahtecilik olayları, marka ve patentli ürünlerin sahteciliği, sahte ürünlerin üretim ve satış noktalarının araştırılması yapılmaktadır. SIR Dedektiflik Ürün, Marka ve Patent Sahteciliği, ile ilgili araştırmalar yapmaktadır. Genel Müdürümüz Emekli Jandarma Teşkilatı mensubu Cemal ERDOĞAN geçmiş meslek tecrübesi ile sahtecilik olaylarının araştırılması ve ortaya çıkartılmasında üst seviyede sonuçlara ulaşılmasını sağlamaktadır.

Sigorta Dolandırıcılığı Ve Hasar Araştırması

Türk sigorta sektörünün en önemli sorunlarından birisi. Özellikle hasar sonrası kesilen poliçelerdir. Sektörde oldukça sık rastlanılan olaylar arasında, Konut, İşyeri, Yangın ve Kaza Sigortası olaylarına ait sahtecilik olaylarını araştırılması tarafımızca yapılmaktadır. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa SU yaptığı açıklamada!..Sigorta şirketlerinin, dolandırıcılık konularında dedektiflerle anlaşarak mücadele etmeye başladıklarını ve bu konuda kurulan dedektiflik bürolarına başvurduklarını belirtiyor. Sigorta şirketleri, bir otomobili birkaç şirkete sigorta ettiren, otomobilini saklayıp `Çalındı` diyen ya da hasarlı aracı sigorta ettirmeye çalışarak, sistemi suiistimal edenlere karşı `dedektiflik bürolarıyla` çalışıyor.

Kredi Dolandırıcılığı;

SIR Dedektiflik Limit üstü kredilendirmelerde, borçlu ve kefil araştırmaları ve kredi alacaklarının karşılanmasına yönelik çalışma yapılması yönünde, de dedektiflik hizmeti sunmaktadır.


Mal Varlığı Araştırması
SIR Dedektiflik, Türkiye’nin tamamında menkul ve gayrimenkul araştırması yaparak İcra davalarına destek sağlamaktadır.



Gizli Müşteri Araş

#Dedektif #eş aldatması #sigorta dolandırıcılığı #evrak takibi #bireysel hizmie


Benzer Firmalar