Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » ETS PANO MÜHENDİSLİK ELEKTRİK OTOMASYON İNŞAAT SAN VE TİC LTD ŞTİ

ETS PANO MÜHENDİSLİK ELEKTRİK OTOMASYON İNŞAAT SAN VE TİC LTD ŞTİ


abdurrahman gazi mah. petrol yolu cad no 123a sultanbeyli / İSTANBUL

Telefon1: 216 419 00 76

Telefon2:

Fax: 216 419 00 77

Web: www.etspano.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılında 200m2 lik bir atölye olarak kurulan ETS PANO.imalat alanı ve ileri teknoloji sistemleri ile donatılmış geniş makine parkuruna sahip ülkemiz pano sektörünün önemli kuruluşlarının başında gelmektedir. ETS PANO. olarak; A.G. ve O.G. enerji sistemlerinde kullanılan panoların projelendirilmesi, imalatı, montajı ve kontrol safhalarında uzman, deneyimli, eğitimli ve teknik kadrosuyla, elektrik sektörüne `tam hizmet` ve `tam destek` verebilmekteyiz.

Sizce bu kadarlık büyüme hızı bize yeter mi ? Elbette yetmez.


Ürün ve Hizmetler

Üretim ve hizmet konseptimiz; Kalite Sistemi çerçevesinde gerekli bilgi donanıma sahip olmanın verdiği bilinçle ETS PANO., bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek teknoloji, gerek hizmet kalitesi, gerekse yatırıma ve insana verdiği önemle sektördeki öncülüğünü sürdürecektir. Firmamız Türkiye.de alçak gerilim panolarında tip testine (4000 A, 65kA) belgeye sahip firmalar ile ortaklığını sürdürmektedir.

Tasarımı tamamen ETS PANO.ya ait olan panolarımızın hiçbirinde kaynak kullanmıyoruz. Yani müşterilerimiz aldıkları ürünleri daha sonra oluşabilecek ihtiyaçları dahilinde ekler yaparak tekrar kullanabilirler. Bu hem müşterilerimizin işletme maliyetini düşürür, hem de herhangi bir revizyon sırasında müdahale kolaylığı sağlamaktadır.

şu anda panolarımızın köşe birleştirme elemanlarını zamak döküm olarak yapmaktırmaktayız.

Çağdaş ticaret olgusunda var olabilmenin temel koşulunun ‘Müşteri Memnuniyeti’ olduğu bilincindeyiz.

Bu bilinçle ileri teknolojinin imkanlarını kaliteli malzeme ile birleştirerek, müşterilerimize uluslar arası standartlarda ürün ve hizmet sunmak vazgeçemeyeceğimiz politikamızdır.

#pano, pano #pano, pano #elektrik pano, elektrik pano, #pano montaj, pano montaj, #pano montaj, pano montaj,


Benzer Firmalar