Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Acai Berry Zayıflama Hapı Mehmet Özün Tavsiyesi

Acai Berry Zayıflama Hapı Mehmet Özün Tavsiyesi


http://www.acaicilegizayiflamahapi.com

Telefon1: 02126786537

Telefon2: 02126876376

Fax: 02126551833

Web: www.acaicilegizayiflamahapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:abd, hollanda

Eğer sağlıklı bir şekilde kilo vermek, zayıflamak istiyorsanız. İnanın bunu yapmanın yolu çok kolay.

1- Aç kalmadan
2- Diyet rejimine girmeden
3- Enerjinizi kaybetmeden
4- Pahalı programlara katılmanıza gerek kalmadan
5- Evinizden çıkmadan
6- Kendinizi yormadan

Artık mümkün. Acai ile mümkün.. Klinik olarak A.B.D ve AB ülkelerinde ispatlanmıştır. Ve hepsinden önemlisi asıl sorunumuz olan kilo vermemize rağmen verdiğimiz kiloları geri alma problemidir. Acai ile çok hızlı kilo vermenize karşın verdiğiniz kiloları geri almazsınız.

Acai son yıllarda dünyaca ünlü sporcular, yıldızlar ve sağlık bilinci olan kişilerce yaygın olarak kullanılan gıda takviyesidir. Amerika`da da satışı yapılan, büyük talep gören ve etkisi kanıtlanmış olan acai, Birçok uzman doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Amerika`da Dr. Mehmet Öz`ün de katıldığı Oprah şovunda gençleştirici ve vücudu forma kavuşturucu etkisinden övgüyle bahsedilen Acai Çileği dünyada binlerce kişinin sağlıklı ve zinde bir vücuda kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

ACAİ Kapsül enerji verip kişiyi zinde tutar. Sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyerek, metabolizmanızın çalışma hızını arttıracaktır. Aynı zamanda BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR bağışıklık sistemini güçlendirip kan dolaşımını düzene soktuğunu kanıtlamıştır. Florida Üniversitesi, acai böğürtlenlerinin lösemili hücrelerin yüzde 86`sını yok ettiğini ortaya koymuştur. Bu sayede ACAİ, özellikle Amerikalı bilim adamlarınca dünyanın en sağlıklı meyvesi olarak tanımlanmaktadır.

ACAİ metabolizma üzerinde itici güç oluşturmakta özellikle kilo verimi sırasında vücudun adaptasyonunun gerçekleşip, kilo veriminde duraksama yaşandığı durumlarda da acai tüketimi yağların yakılmasında en önemli faktör olarak değerlendirilir.

Acainin diğer bir özelliği zengin posa kaynağı olmasıdır.. Acai bu yönüyle, bireylerin gün boyu, tokluk hissetmelerine yardımcı olarak, ara öğünlerde atıştırma isteği ve gece yemelerine engel olabilecek niteliktedir.
Yüksek Amino asit içermesi sayesinde Acai, fiziksel aktivite yapan kişilerde de kasların işlevi ve gelişmesi için de çok önemlidir. Acai içerdiği yağ asitleri ve amino asit bileşimi de kişide yağ yakımını ve kas gelişimine destek sağlayabilmektedir. Vücudunuzda kas kitlelerindeki artış, vücudun harcadığı enerjide artış yaratacağından kilo kaybı daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek doğal yolla ideal kilonuza ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacak.


Ürün ve Hizmetler


Acai Berry Zayıflama Hapı
Eğer sağlıklı bir şekilde kilo vermek, zayıflamak istiyorsanız. İnanın bunu yapmanın yolu çok kolay. 1- Aç kalmadan 2- Diyet rejimine girmeden 3- Enerjinizi kaybetmeden 4- Pahalı programlara katılmanıza gerek kalmadan 5- Evinizden çıkmadan 6- Kendinizi yormadan Artık mümkün. Acai ile mümkün.. Klinik olarak A.B.D ve AB ülkelerinde ispatlanmıştır. Ve hepsinden önemlisi asıl sorunumuz olan kilo vermemize rağmen verdiğimiz kiloları geri alma problemidir. Acai ile çok hızlı kilo vermenize

#zayıflama #diyet #kilo #acai #çilek


Benzer Firmalar