Uçak İş Giyim


Yeşillik cad. Nno:206 Karabağlar

Telefon1: 02322541298

Telefon2:

Fax:

Web: www.ucakisgiyim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1951
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:3 | Memur:7 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1951 yılında kurulan UÇAK İŞ GİYİM, tıbbi giyim, medikal forma ve iş elbiseleri alanında faaliyet gösteren uzman kuruluşlardan biridir.

UÇAK İŞ GİYİM, kalifiye personel, son teknoloji makineler ve aylık 20.000 ürün kapasitesi ile müşterilerine geniş ürün yelpazesinde, hızlı ve istikrarlı ürün desteği sunma imkanına sahiptir.

UÇAK İŞ GİYİM olarak hedefimiz Türkiye genelinde yeni satış noktaları ile ürün penetrasyonunu arttırmak, online satışı yaygınlaştırmak ve yurtdışı pazarlarında daha fazla pay almaktır.

Bu hedefler doğrultusunda, firmamızın temel prensibi her zaman kaliteli ürün ve hizmeti uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmak olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Doktor önlüğü, doktor önlükleri, hemşire forması, hemşire formaları, sabo terlikler, ameliyathane terliği, tıbbi giyim, medikal giyim, iş giyim, iş elbiseleri, işçi kıyafetleri, aşçı kıyafetleri, medikal forma

#Doktor önlüğü, doktor önlükleri #hemşire forması, hemşire formaları, #sabo terlikler, ameliyathane terliği #iş elbiseleri, işçi kıyafetleri #aşçı kıyafetleri, medikal forma


Benzer Firmalar