ANKARA SAMSUNG YETKİLİ SERVİS


8. CAD 15/1 ÜMİTKÖY - ANKARA

Telefon1: 3122361431

Telefon2: 3122361432

Fax: 3122361433

Web: www.ankatekelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

SAMSUNG , PANASONIC, TOSHIBA, markalarına 25 yıllık bir deneyimle siz saygı değer müşterilerimize Ankara genelinde Ümitköy, Çayyolu, Konutkent, Bilkent, Eryaman, Etimesgut, Sincan, Batıkent bölgelerinde hizmet vermekteyiz.

Plazma, Lcd, Led tv, Projeksiyon ,Kamera, Fotoğraf makinesi, Home cinema sistem`lerinin bakım onarım ve kurulumunu tecrübeli teknik servis personelimizle en hızlı ve güvenli biçimde yapmaktayız.

Türkiye çapında birçok resmi kurum ve özel kuruluşların Televizyon, Radyo kanalllarındaki kamera, ses, görüntü mixerleri ve projeksiyon cihazlarının periyodik bakım ve onarım hizmetleri ANKATEK ELEKTRONİK tarafından yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

SAMSUNG, ANADOLU ELEKTRONİK, SAMSUNG TÜRKİYE, SAMSUNG PLAZMA, SAMSUNG LED TV, SAMSUNG KAMERA, SAMSUNG ANKARA, SAMSUNG SERVİS, SAMSUNG YETKİLİ SERVİS, SAMSUNG ANKARA YETKİLİ SERVİS, SAMSUNG PLAZMA KART, SAMSUNG TAMİR , SAMSUNG ONARIM, SAMSUNG ÜMİTKÖY SERVİS, SAMSUNG BİLKENT SERVİS, SAMSUNG KONUTKENT SERVİS, SAMSUNG SERVİS MERKEZİ, SAMSUNG SERVİS MERKEZİ ANKARA, SAMSUNG FOTORAF MAKİNESİ ONARIM, TAMİR,

#SAMSUNG SERVİS #SAMSUNG ÜMİTKÖY #SAMSUNG BİLKENT #SAMSUNG ANKARA #SAMSUNG PLAZMA


Benzer Firmalar