ASİL SOĞUTMA


GÜMÜŞSUYU CAD.KARACABEY SOK. NO:25 BAYRAMPAŞA/İST

Telefon1: 0212 482 38 29 -0212 482 62 45

Telefon2: 0212 482 38 22

Fax: 0212 482 39 35

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:51 (Yönetici:4 | Memur:5 | İşçi:42
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASİL SOĞUTMA , özellikle soğutma ve gıda makinaları sektöründe asıl ve üretimci firma olarak faaliyetlerde bulunmak üzere kurulmuştur. Kuruluşundan çok kısa bir süre sonra, yurtiçi ve yurtdısı olmak üzere üretim çalışmalarına başlamıştır.
1991 YILINDAN BU YANA SOĞUTMA SİSTEMLERİ, CHİLLER SOĞUTMA GRUPLARI ,KLİMA SİSTEMLERİ ,NEM ALICI SİSTEMLERİ, BUZHANE SİSTEMLERİ, ÖZEL MİKSER KARIŞTIRICILAR, ZETPLATE, DRAJE SAKIZ MAKİNALARI, YUVARLAK SAKIZ MAKİNALARI, EXTRUDER, DRAJE SAKIZ KAPLAMA KAZANLARI, SOĞUTMA TUNELLERİ ÜRETİMİNDE ASİL SOGUTMA GÜVENCESİ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
Siz değerli müşterilerimizin uygulamalarına yönelik kaliteli ve ekonomik ürünleri hizmetinize sunarak, çözüm ortağınız olmak istiyoruz. Kısa bir süre sonunda bu konudaki gelişmelerimizi sizlere duyurmayı ümit ediyoruz.
Amacımız, sektöre ilişkin tecrübelerimizi sizlerle paylaşarak; uygun, kaliteli, ekonomik ve ergonomik ürünleri hizmetinize sunmaktır. İhtiyaçlarınıza yönelik teknik destek hizmetleri vererek ve gerekli tavsiyelerde bulunarak optimum çözüm üretmek temel prensibimiz olacaktır.
Siz değerli müşterilerimizin işlerini daha verimli ve daha planlı yapmaları için çalışmak, bizleri mutlu edecektir.

Yönetim Kadrosu: Fedai Erdoğan-Berna Elden-Bahri Karakaya-Musa Ateş-Gökhan Taş-Selim Canpolat-Erdal Şen


Ürün ve Hizmetler

SOĞUTMA SİSTEMLERİ, ÇHİLLER SOĞUTMA GRUPLARI , KLİMA SİSTEMLERİ , NEM ALICI SİSTEMLERİ, BUZHANE SİSTEMLERİ, ÖZEL MİKSER KARIŞTIRICILAR, ZETPLATE, DRAJE SAKIZ MAKİNALARI, YUVARLAK SAKIZ MAKİNALARI, EXTRUDER, DRAJE SAKIZ KAPLAMA KAZANLARI, SOĞUTMA TUNELLERİ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.

#gıda makina #sakız makina #soğutma sistemleri #çikolata tesisleri makinaları #makina


Benzer Firmalar