ORGANİZASYON VİP


Gülük Mah. Karakuş sk. Eras İş Merkezi Kat:2 No: 5/208 KAYSERİ

Telefon1: 0532 651 90 92

Telefon2:

Fax: 0 532 651 90 92

Web: www.organizasyonvip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:5 | Memur:6 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurumsal kimliğinizin oluşumu ve hedef kitlenizle buluşmanızı sağlayan tam hizmet ajansıdır. Bu köklü oluşum sırasında gerçekleştirilen organizasyon ve hizmetlerin değişmeyen sağlam köprüsüdür de denilebilir.

``Organizasyon VİP`` Bu tam hizmet ajansının açılımı ``Organizasyon VİP``in ve Animasyon kavramları kreatif vizyonumuz, güçlü kadromuz ve profesyonel yaklaşımlarımızla bezenmiş, yılların tecrübesiyle size sunulmaktadır.

Doğru hedef kitleye ulaşmanız açısından ve rekabet ortamında öne çıkmak adına, güvenilir ve özgün bir ajansdır. İş dünyasında insanlarımız güven duygusunu oluştururlarsa iletişim kolay olur. İletişimin özü güvene dayanır. Güven yoksa başarıyı yakalama şansı düşüktür. ``Güvenilirlik, karakterlilik, dürüstlük`` olduğu sürece olgunluk içinde büyük fırsatlar ve zenginlikleri yakalayabilirsiniz.

Bu büyük fırsatları ve zenginliği yakalayabilmek için zaman zaman çözüm ortağı arayışı içerisine girebilirsiniz. Çözümsüz kaldığınız anlarda sözümüz her zaman çözümünüz olarak yanınızda yer alacaktır.

``Organizasyon VİP``in Amacı : Müşterilerine kaliteli, uygun ücretler karşılığında en mükemmel hizmeti sunmaktır.

``Organizasyon VİP``in Misyonu : Başarı kriterinin müşteri memnuniyeti olması.

``Organizasyon VİP``in Vizyonu : Hizmet kalitesini sürekli geliştirmek ve bu kaliteyi sizlerle paylaşmak


Ürün ve Hizmetler

Kurumsal kimliğinizin oluşumu ve hedef kitlenizle buluşmanızı sağlayan tam hizmet ajansıdır. Bu köklü oluşum sırasında gerçekleştirilen organizasyon ve hizmetlerin değişmeyen sağlam köprüsüdür de denilebilir.``Organizasyon VİP`` Bu tam hizmet ajansının açılımı ``Organizasyon VİP``in ve Animasyon kavramları kreatif vizyonumuz, güçlü kadromuz ve profesyonel yaklaşımlarımızla bezenmiş, yılların tecrübesiyle size sunulmaktadır.Doğru hedef kitleye ulaşmanız açısından ve rekabet ortamında öne çıkmak adına, güvenilir ve özgün bir ajansdır. İş dünyasında insanlarımız güven duygusunu oluştururlarsa iletişim kolay olur. İletişimin özü güvene dayanır. Güven yoksa başarıyı yakalama şansı düşüktür. ``Güvenilirlik, karakterlilik, dürüstlük`` olduğu sürece olgunluk içinde büyük fırsatlar ve zenginlikleri yakalayabilirsiniz. Bu büyük fırsatları ve zenginliği yakalayabilmek için zaman zaman çözüm ortağı arayışı içerisine girebilirsiniz. Çözümsüz kaldığınız anlarda sözümüz her zaman çözümünüz olarak yanınızda yer alacaktır. ``Organizasyon VİP``in Amacı : Müşterilerine kaliteli, uygun ücretler karşılığında en mükemmel hizmeti sunmaktır.``Organizasyon VİP``in Misyonu : Başarı kriterinin müşteri memnuniyeti olması.``Organizasyon VİP``in Vizyonu : Hizmet kalitesini sürekli geliştirmek ve bu kaliteyi sizlerle paylaşmak

#Organizasyon vip #Kayseri Organizasyon #Kırşehir Organizasyon #Kırıkkale Organizasyon #Ankara Organizasyon


Benzer Firmalar