Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » RİZE Matbaalar » YENİ VİÇE GAZETE VE MATBAASI

YENİ VİÇE GAZETE VE MATBAASI


ATATÜRK CAD. KUTLU APT. 340/2-3 KAT:2

Telefon1: 0 464 212 08 99

Telefon2: 0 464 214 44 04

Fax: 0 464 214 44 04

Web: www.gazetevice.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Haftalık, bağımsız, siyasi, halk gazetesi olan YENİ VİÇE GAZETESİ, 1978 yılında RİZE`nin FINDIKLI ilçesinde `VİÇE` adıyla kurulmuş, imtiyaz sahibi değişikliklerinin yanı sıra yaşanan olumsuzluklar nedeniyle yayınına bir süre ara vermiştir. Yapılan girişimler sonrasında, 4 Mart 2005 tarihinde Ömer ŞAN ile Zekeriya SARIHAN`ın tarafından yeniden düzenlenerek; Hasan SARIHAN`ın imtiyaz sahipliğinde `YENİ VİÇE GAZETESİ` adı ile 8 Mart 2005`ten bu yana, haftalık periyotta Salı günleri yayınlanmaktadır. Gazetemizin resmi kayıtlı Web sitesi `www.gazetevice.net` de sürekli güncellenerek, hem internet dünyasında hem de yerel basında ilkeli haberciliğine devam etmektedir.

Gazetemize web sitemizden üye olabilir ve / veya, yıllık 100 TL abonelik ücreti ile abone olabilir, abonelik işlemlerini http://www.gazetevice.net/abone_form.php adresindeki abonelik formunu doldurarak da yapabilirsiniz. Abone olduktan sonra Gazeteleriniz belirttiğiniz adreslere ücretsiz olarak postalanmaya başlanacaktır.

Bunların yanında, Web Sitemizdeki, haberlere yorum yapabilir, puan verebilir, yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı, iletisim@gazetevice.net adresine gönderebilirsiniz. Yazılarınız editörlerimiz tarafından, incelendikten sonra


Ürün ve Hizmetler

Gazete, dergi, fatura, fiş, davetiye, broşür, promosyon, eşantiyon, kartvizit, takvim, ajanda, pankart, plaket vb., her türlü tasarım, reklamcılık ve matbaa işleri, organizasyon işleri vb.

#Gazete, dergi, fatura, fiş, davetiye, broşür, prom # # # #


Benzer Firmalar